Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Klantenservice Medewerker Telenet

Werkgever:Yource
Plaats:Maastricht

Wat ga jij doen als Klantenservice Medewerker van Telenet?

Telenet is dé grootste aanbieder van kabelbreedbanddiensten in België. Haar activiteit omvat de levering van analoge en digitale kabeltelevisie, vaste en mobiele telefoniediensten. De levering is voornamelijk aan klanten in Vlaanderen en Brussel. Steeds voorop blijven in de digitale wereld van nu? Telenet wil mensen verbinden en ervaringen creëren voor een betere levenskwaliteit. Wij zijn op zoek naar Klantenservice Medewerkers die oprecht geïnteresseerd zijn in de digitale wereld. Klantenservice Medewerker binnen Telenet ondersteunen de klant bij een hulpvraag, adviseren en denken in oplossingen. Zij brengen vraag en aanbod samen en zorgen voor het beste pakket om maat voor de klant. Dit betekent dat jij vanuit het service oogpunt altijd aanbiedingen mag doen aan de klant. Onze omschrijving voor de geschikte kandidaat voor Telenet is empathisch, onderzoekend, oplossingsgericht, communicatief sterk, heeft lef en interesse in techniek! Interesse? Jij verdient een startsalaris van € 11,50 bruto per uur en kan vanaf 24 uur of meer aan de slag op locatie in Maastricht!

Voor welk bedrijf ga jij werken?

Telenet gelooft in het enorme potentieel van digitaal en wilt mensen en bedrijven helpen om steeds voorop te blijven in dit digitale tijdperk. Zij wilt een samenleving bouwen waarin mensen met plezier samen werken en leven voor een betere levenskwaliteit. In dit digitale tijdperk wilt Telenet hét verschil maken door op een inclusieve en empathische manier te werk te gaan voor haar klanten en onze medewerkers. Voor Telenet ga jij voor de servicedesk binnenkomende oproepen aannemen. Het team staat voor technische ondersteuning in de lijn. Jij mag dan denken aan aansluitingen, afsluitingen en eventuele storingen. Daarnaast kan jij vragen krijgen over de samengestelde pakketten en diensten van Telenet. Telenet is informeel dus voel je welkom!

Wat bieden wij aan een Klantenservice Medewerker van Telenet?

 • een functie voor zowel part- als fulltime werknemers;
 • een startsalaris van € 11,50 bruto per uur;
 • een betaalde training;
 • een toeslag voor vakantie en vakantiedaguren;
 • een opstapfunctie voor in de klantenservice;
 • een informele werksfeer.

Wat vragen wij?

Aan een Klantenservice Medewerker van Telenet vragen wij:

 • een dosis enthousiasme voor de diensten en producten van Telenet;
 • een beschikbaarheid vanaf 24 uur of meer;
 • een betrokken en leergierige houding;
 • een communicatief sterk persoon;
 • een samenwerkingspartner die goed kan luisteren.
Hoe kun jij solliciteren?

Wil jij graag werken als Klantenservice Medewerker bij Telenet in Maastricht? Klik op de sollicitatiebutton en solliciteer direct!