Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Functioneel beheerder Digitale Toetsomgeving

Werkgever:Maastricht University
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Kom jij ons team versterken in het geven van functionele support aan onze gebruikers van digitale toetsapplicaties? Ben jij stressbestendig, oplossingsgericht en heb je ervaring met IT-applicaties in het onderwijs? Lees dan snel verder want dan is deze vacature vast iets voor jou!

Functieomschrijving

Het team Digitaal toetsen van de Universiteitsbibliotheek (UB) is verantwoordelijk voor het functionele beheer van de digitale toets-applicaties van de Universiteit Maastricht (UM). Vanwege de groei in het aantal digitale toetsen en de doorontwikkeling van onze diensten en support, zoeken we een extra teamlid. In deze functie staan kwaliteit en service voorop en lever je, met je teamgenoten, support aan key-users en gebruikers (docenten en studenten). Je ondersteunt hen door vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Daarnaast test je nieuwe functionaliteiten naar aanleiding van changes en releases en lever je een bijdrage aan werkzaamheden zodat onze toets-applicaties voldoen aan de vereiste security normen. Om mee te kunnen met veranderende en gewenste innovaties in de digitale toetsomgeving, lever je tevens bijdrages aan passende (door)ontwikkelingen.

Je gaat je bezighouden met het:

  • analyseren en opvolgen van 2de lijns support vragen;
  • beheren van de toetsapplicaties en de koppelingen met andere relevante applicaties;
  • beheren, analyseren en verwerken van gegevens in de digitale toetsomgeving;
  • actief optreden bij storingen, en het communiceren hierover naar diverse belanghebbenden
  • uitvoeren van security werkzaamheden om te voldoen aan de normen voor toekomstige audits;
  • volgen van en inspelen op toekomstige ontwikkelingen op het gebied van digitale toetsomgevingen;
  • bijhouden en delen van informatie met andere onderwijsinstellingen en in diverse relevante communities.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar jou als je wilt bijdragen aan de beste dienstverlening voor onze studenten en docenten. Jij bent klant- en oplossingsgericht en kunt goed samenwerken. Je bent analytisch, nauwkeurig en stressbestendig. Daarnaast ben je organisatiesensitief en ben je inventief bij het oplossen van problemen of andere calamiteiten.

Verder heb je:

  • minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • ervaring met IT-applicaties en tools;
  • ervaring met en kennis van systeem integraties en programmeren;
  • ervaring met Agile/Scrum werken is een pre;
  • een zeer goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (niveau C1).

Wat biedt de UM?

Als Functioneel beheerder Digitale Toetsomgeving bij Universiteits Bibliotheek kom je in dienst bij de meest internationale universiteit van Nederland in het prachtige Maastricht. Verder bieden wij je:

  • Goede arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in schaal 10 conform UFO-profiel Functioneel (Informatie) beheerder met bijbehorende salarisinschaling op basis van ervaring tussen €3226,00 en €5090,00 bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband van 38 uur per week). In aanvulling op het maandsalaris zijn een 8,0% vakantie-uitkering en een 8,3% eindejaarsuitkering van toepassing.
  • Een arbeidsovereenkomst voor een periode van 12 maanden met een omvang van 0,8 - 1,0 FTE. Bij gebleken geschiktheid zal de arbeidsovereenkomst omgezet worden in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Bij de Universiteit Maastricht staat het welzijn van onze medewerkers hoog in het vaandel, zo hanteren we flexibele werktijden en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken indien de aard van je functie dit toelaat. Hiervoor ontvang je maandelijks een thuiswerk- en internetvergoeding. Kom je fulltime bij ons werken, dan heb je jaarlijks recht op 29 vakantiedagen en 4 extra feestdagen, te weten carnavals maandag, -dinsdag, Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag. Maak je gebruik van de mogelijkheid om compensatie-uren op te bouwen, dan komen hier nog eens 12 dagen bij. Daarnaast kun jij jouw arbeidsvoorwaarden personaliseren aan de hand van een cao-keuzemodel.?
  • Als Universiteit Maastricht hebben we diverse andere mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, hierbij kun je denken aan een goede pensioenregeling bij het ABP en kun je als UM-medewerker meedoen aan bedrijfsfitness en gebruik maken van het zeer uitgebreide sportaanbod dat wij ook aan onze studenten aanbieden.?
  • Tot slot maar zeker niet onbelangrijk de ruimte en faciliteiten om jezelf te ontwikkelen: persoonlijk en in jouw vakgebied. Dit faciliteren we door het bieden van een ruim opleidingsaanbod en ondersteunen we door diverse breed gedragen initiatieven zoals ‘erkennen en waarderen’.?

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn grotendeels vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie klik hier

Universiteit Maastricht

Waarom werken aan de Universiteit Maastricht?

Aan de Universiteit Maastricht (UM) draait alles om de toekomst. Die van onze studenten omdat we ze een stevige, brede basis geven voor de rest van hun leven. En die van ons allemaal door ons onderzoek naar oplossingen voor vraagstukken in de hele wereld. Met onze zes faculteiten zorgen we voor een veelomvattend aanbod aan onderwijs en onderzoek.

In ons onderwijs werken we met de methode Probleemgestuurd Onderwijs (PGO). Dit betekent dat onze studenten in kleine groepen zélf op zoek gaan naar oplossingen voor problemen en vraagstukken. Ze discussiëren samen, trekken conclusies, formuleren een antwoord en presenteren dat aan de hele groep. Zo doen ze belangrijke vaardigheden op voor hun hele loopbaan.

De UM heeft op dit moment meer dan 22.300 studenten en ruim 5.000 medewerkers uit alle windstreken. Dat zorgt voor een inspirerende en bruisende internationale gemeenschap.

Spreekt deze internationale omgeving waarin de wetenschap centraal staat jou aan? En wil jij hier vanuit een wetenschappelijke of juist staffunctie een steentje aan bijdragen? Dan ben jij met jouw unieke bijdrage van harte welkom! Want als jonge Europese Universiteit van Maastricht bieden we perspectief dat we vertalen naar jouw talent. Je bent waardevol voor onze universiteit en de maatschappij en we inspireren je om met trots en plezier samen te groeien.

Voor meer informatie over de UM klik hier

Universiteitsbibliotheek

Supporting your academic goals, daar staan we als Universiteitsbibliotheek voor. We staan nauw in verbinding met de academische wereld en zijn binnen deze community cruciaal voor student, docent en onderzoeker in de digitale transitie. We dragen bij aan het UM Open Science beleid, dé beweging die de impact van de wetenschap nog meer vergroot, door onze service te richten op het openstellen en transparant maken van wetenschappelijke informatie. De UB is ook zelf volop in ontwikkeling en dit biedt onze professionals alle ruimte om hun ondernemerschap te tonen en mee te groeien. Dit doen we met een zeer gedreven en heel collegiaal team waarbij aandacht is voor ieders wellbeing. Kom jij deel uitmaken van dit team?

Wil je eerst meer weten over de dienstverlening van de UB, bekijk dan onze video Of neem een kijkje op de websiteen ontdek onze informatie- en dienstverlening.

Nieuwsgierig?

Ben jij geïnteresseerd geraakt in deze mooie functie maar heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Rina Vaatstra (afdelingsmanager Education, Content & Support) via rina.vaatstra@maastrichtuniversity.nl of 06 51 78 95 46 voor meer informatie.

Solliciteren?

Of ben je al overtuigd en word jij onze nieuwe Functioneel beheerder Digitale Toetsomgeving? Solliciteer dan nu, uiterlijk 30 mei 2024, op deze functie.

De eerste sollicitatiegesprekken vinden bij voorkeur plaats op 4 juni a.s. De tweede gesprekken worden bij voorkeur gehouden op 14 juni a.s.

De vacature staat open voor interne- en externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Universiteit Maastricht zet zich in voor het bevorderen en behouden van een diverse en inclusieve gemeenschap. Wij geloven dat diversiteit in onze medewerkers- en studentenpopulatie bijdraagt aan de kwaliteit van onderzoek en onderwijs aan de UM. Dit willen we mogelijk maken door middel van inclusief beleid en innovatieve projecten in samenwerking met studenten en medewerkers. We moedigen je aan om voor deze functie te solliciteren.