Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Fysiotherapeut

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Adelante Arbeid BV is gespecialiseerd in arbeidsrevalidatie en re-integratie. Als betrokken partner werkt Adelante Arbeid B.V. samen met werkgevers en werknemers aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers binnen een gezonde arbeidssetting. Wij geloven in een inclusieve samenleving waarin een ieder naar vermogen participeert vanuit het motto “Haal het beste uit jezelf, dat werkt!”

Wij, Adelante Arbeid B.V., zijn per direct op zoek naar een

Fysiotherapeut

Wie zijn wij? Adelante Arbeid richt zich op vragen op het brede gebied van arbeid, gezondheid, preventie en verzuim. Binnen een interdisciplinair samenwerkend team wordt de verwijsvraag vertaald naar o.a. arbeids- diagnostiek, arbeids-re-integratie en arbeidsrevalidatie. Adelante Arbeid is in staat om ook in complexe situaties passende dienstverlening te bieden door de unieke samenwerking met revalidatiecentrum Adelante. Wij leggen onze focus op duurzame inzetbaarheid waarbij ons uitgangspunt is; het optimaal benutten van iemands mogelijkheden op het gebied van werk. Als betrouwbare partner voor opdrachtgevers in de regio Limburg denken wij graag met hen mee. Onze opdrachtgevers zijn onder andere bedrijfsartsen, arbodiensten, UWV, werkgevers.

Wij zijn een bedrijf met ambitie en stellen ons ten doel om onze dienstverlening verder uit te rollen naar nieuwe opdrachtgevers en nieuwe regio’s.

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut ben je werkzaam bij Adelante Arbeid B.V. op onze locatie in Hoensbroek. Hier werk je in een interdisciplinair team. Je wordt ingezet binnen ons landelijk arbeidsrevalidatie programma Vroege Interventie waarin de nadruk ligt op cognitief gedragsmatige kaders. Daarnaast ben je ook inzetbaar voor fysieke belastbaarheidsonderzoeken die je uitvoert middels FCE waarbinnen de vertaalslag naar werk centraal staat. Hierbij ben je ook actief bezig met onderhouden van contacten met verwijzers en opdrachtgevers. Ten slotte denk je als collega binnen Arbeid mee over de koers van Adelante Arbeid en over innovatie van producten. Je ondersteunt cliënten om het beste uit zichzelf te halen, maar streeft daar voor jezelf ook naar.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde opleiding fysiotherapie en bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied.
  • Je bent enthousiast, streeft naar kwaliteit en zit vol energie.
  • Je hebt mensenkennis en daardoor kun jij je goed inleven in de cliënt en opdrachtgever.
  • Je bent communicatief vaardig en je legt gemakkelijk verbinding tussen de verschillende diagnosegroepen. Daarnaast heb je affiniteit met arbeid en arbeidsdiagnostiek en ben je in staat de koppeling te maken tussen fysieke/mentale capaciteiten en de eisen van werk.
  • Je bent bekwaam in het analyseren en interpreteren van testgegevens en het beschrijven hiervan middels een rapportage met de vertaalslag naar arbeid.
  • Je past bij de door ons gehanteerde werkwijze: we werken veelal in groepen vanuit de methode van graded activity. De gedragsmatige aanpak staat centraal en is zichtbaar in werkwijze en communicatie.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt en zaak!
  • Een professionele; team waarin we informele omgangsvormen hanteren: wij houden van gezelligheid!
  • Het betreft een tijdelijk contract van 1 jaar met intentie tot verlenging.
  • Een salaris van minimaal € 3.434,- en maximaal € 4.842 - bruto per maand (FWG 55) bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • 144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • 8,33% vakantiegeld, volgens CAO Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze Adelante Academie.
  • Voordeling sporten via BenVitaal.
  • De mogelijkheid tot een fiets(lease)regeling.
  • Gratis parkeren op onze locatie(s).

Hebben wij jouw interesse gewekt?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie vóór 7 april a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciterenonderaan deze pagina.

Nog vragen over deze vacature?

Neem voor algemene vragen contact op met Ludo Schreurs, Directeur Adelante Arbeid BV, via 06-23075017. Voor inhoudelijke vragen kun je terecht bij Melanie Wijnhoven (fysiotherapeut), via 045-5283000 (secretariaat). Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt Zenja Ubags, Corporate Recruiter, je graag verder via 045 528 2734, WhatsApp 06 17 60 88 69 of vacature@adelantegroep.nl

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.