Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Psycholoog/Orthopedagoog Taaldiagnostiek

Werkgever:Adelante zorggroep
Plaats:Hoensbroek

Adelante is een organisatie die ondersteuning biedt aan volwassenen en kinderen die te maken hebben met de gevolgen van een ziekte, aangeboren aandoening of ongeval. Ruim 1200 professionals en medewerkers verlenen die zorg vanuit diverse locaties verspreid over heel Limburg, inclusief de poliklinieken van een aantal ziekenhuizen. Cliënten kunnen terecht voor medisch specialistische revalidatie, gehoor-, taal- en spraakproblemen, speciaal onderwijs, medische kindzorg, sport en arbeidsrevalidatie. Adelante richt zich niet op de beperking maar op de mogelijkheden om door te kunnen gaan. Ons motto: haal het beste uit jezelf!

Wij zijn op zoek naar een

Psycholoog/Orthopedagoog Taaldiagnostiek

Wat ga je doen?

Als Psycholoog/Orthopedagoog Taaldiagnostiek ben je werkzaam op onze locatie in Hoensbroek. Je gaat werken in een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng binnen een interdisciplinair team. Je voert intake- en adviesgesprekken met ouders en gaat hierbij hulpvraaggericht te werk. De hulpvragen betreffen spraak en taal en eventueel daarmee samenhangende lees- en schrijfproblemen en/of sociaal-emotionele problematiek.

Daarnaast verricht je psychologisch onderzoek bij kinderen/jongeren in de leeftijd van 1;6 tot 18 jaar, waaronder breed ontwikkelingsonderzoek met aandacht voor cognitie, sociaal-emotioneel functioneren, gedrag en executieve functies. Tevens behoort het observeren van de (spel)ontwikkeling van jonge kinderen en de ouder-kind interactie tot je taken. Je analyseert onderzoeksresultaten, stelt handelingsgerichte adviezen op en bespreekt deze met ouders en verwijzers. Voor behandeling verwijs je door naar onze samenwerkingspartners. Je stelt onderzoeksrapportages op, ook in het kader van indicatiestellingen. Je onderhoudt in- en externe contacten met collega’s, verwijzers en verwijzende instanties en neemt deel aan themagerichte werkgroepen. Daarnaast lever je een bijdrage aan kwaliteits- en beleidsontwikkeling.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een afgeronde master als psycholoog/orthopedagoog en de basisaantekening diagnostiek (NIP/NVO).
  • Je hebt ervaring met diagnostisch onderzoek bij kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 18 jaar of hebt de ambitie om je hierin te ontwikkelen.
  • Je hebt bij voorkeur kennis van de spraak- en taalontwikkeling bij (jonge) kinderen, leerproblemen en aanverwante problemen en/of stoornissen.
  • Je bent een empathisch, toegankelijk persoon met veel interesse in vraagstukken rondom de ontwikkeling van kinderen, met name op gebied van spraak en taal.
  • Je bent een communicatieve teamspeler die de eigen werkzaamheden goed organiseert en graag van toegevoegde waarde is in een interdisciplinair team.
  • Je hebt zicht op de sociale kaart jeugdgezondheidszorg, jeugdhulpverlening en (speciaal) onderwijs.
Wat mag jij van ons verwachten?
  • Allereerst super collega’s met hart voor de cliënt!
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van minimaal € 3.736,- en maximaal € 5.473,- bruto per maand (FWG 60) bij een 36-urige werkweek, volgens Cao Ziekenhuizen.
  • 144 vakantie uren & 57 uur PLB per jaar bij een 36-urige werkweek, volgens Cao Ziekenhuizen.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, volgens Cao Ziekenhuizen.
  • 8,33% vakantiegeld, volgens Cao Ziekenhuizen.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform Cao Ziekenhuizen.
  • Mogelijkheden om je verder te ontwikkelen via onze eigen Adelante Academie.
  • Voordelig sporten via BenVitaal.

Bied jij cliënten een luisterend oor?

Zorg dan dat wij jouw sollicitatie voor 20 mei a.s. hebben ontvangen.

Solliciteer direct via de functieknop solliciterenonderaan deze pagina.

Nog vragen over deze vacature?

Neem dan gerust contact op met Luc van Mölken, via 06 22 25 37 16 of luc.vanmolken@adelantegroep.nl Vragen over de arbeidsvoorwaarden? Dan helpt team Recruitment je graag, via 045 528 2198/ 045 528 2734, WhatsApp 06 57 40 33 46/ 06 17 60 88 69 of vacature@adelantegroep.nl

Goed om te weten!

Screening van CV, diploma's, identiteitsbewijs, VOG (verklaring omtrent gedrag) en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure. Adelante streeft naar participatie van mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt.

Wij werven zelf voor deze vacature. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld, maar delen in je netwerk wel.