Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende/verpleegkundige voor de avonduren/ weekenden

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Zuid-Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij onze zorgtopper die op zoek is naar een (bij)baan voor de weekenden?


Wij zijn op zoek naar de Verzorgende of verpleegkundige die graag bij ons aan de slag wilt gaan in de avond en/of in het weekend!

Zuyderland Thuiszorg

Werken bij Zuyderland Thuiszorg betekent werken bij een zorgorganisatie die volop in beweging is. De druk op de zorgkosten in Nederland, de enorme vergrijzing van onze regio en zeker ook de huidige arbeidsmarktkrapte dagen ons allen uit om continu actief te zoeken naar andere en nieuwe manieren om uitstekende zorg te blijven leveren. Met aandacht voor onze cliënten en voor elkaar. In samenhang met alle andere zorgaanbieders in de regio. En verfrissend alledaags, pragmatisch en met humor.

Met 33 wijkteams is Zuyderland Thuiszorg een grote speler in de Westelijke Mijnstreek. We leveren dagelijks aan ruim 3700 cliënten zorg, verpleging en begeleiding 'achter de voordeur'. Onze wijkteams zijn klein genoeg om een sterk netwerk dichtbij de cliënt te hebben, doch groot genoeg om bij elke zorgvraag continuïteit te bieden. Elk team wordt aangestuurd door een wijkverpleegkundige die de spil in de wijk is en samen met de ketenpartners de beste zorg voor de cliënten organiseert. Naast de reguliere wijkteams bieden wij als 'systeemaanbieder' ook de geplande en ongeplande nachtzorg, specialistische zorg na ziekenhuisopname of in palliatieve fase én hebben we een signalerende en preventieve rol in samenwerking met zorgverzekeraars en gemeenten.

Voor onze regio's in de Westelijke Mijnstreek (Sittard, Geleen-Schinnen, Beek- Stein, Born-Susteren) zijn we ter uitbreiding op zoek naar Verzorgende B/C/IG, of (studenten) Verpleegkunde (MBO of HBO), die graag willen werken in de avonduren en/of in het weekend.

Je geeft zelf aan in welke regio je graag aan de slag wilt, en je kunt in het weekend werken in de ochtend (7.00u - +/-12.30u) of in de avond (18.00- +/-23.00u), of op doordeweekse avonden.

Wat ga je doen?


Als verzorgende of verpleegkundige kom je bij verschillende cliënten thuis die hulpbehoevend zijn. Afhankelijk van de zorgvraag die er bij de cliënt ligt verricht jij verzorgende of verpleegkundige taken, en begeleidende taken op zowel preventief als curatief gebied. Bij alles wat jij doet houd je rekening met de zelfstandigheid van de cliënt welke je probeert te behouden dan wel te bevorderen. Daarnaast signaleer je eventuele bijzonderheden in de cliëntsituaties en onderneem je de juiste vervolgstappen. Indien nodig schakel jij familie, de huisarts, collega's of andere hulp- en zorgverleners in. Naast het verlenen van de cliëntzorg houd jij je ook bezig met het rapporteren, signaleren en administratie via het elektronisch clientendossier.

Wie ben jij?


• Jij beschikt over een zorgdiploma op niveau 2 of 3 (Helpende, verzorgende C/IG) of ben momenteel bezig met een opleiding Verpleegkunde (MBO-4 of HBO-V);
• Je hebt eigen vervoer: bij voorkeur een scooter of auto. Beschik je alleen over een fiets? Dan kijken wij samen graag naar de mogelijkheden;
• Jij bent inzetbaar, tussen 07.00 en +/-12.300 en/of 18.00u en +/- 23.00 op zaterdag en/of zondag, en/of op avonden door de week;
• Jij kan zelfstandigheid werken en bent creatief in het bedenken van oplossingen.

Wat bieden wij?


• Een dynamische en afwisselende werkomgeving, waarin de cliënt centraal staat;
• Plezier hebben in je werk en het nemen van eigen verantwoordelijkheden zijn daarbij belangrijke factoren;
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT;
• 8% vakantiegeld, een goede pensioenregeling en een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Een iPad en telefoon ter ondersteuning van je werkzaamheden in de wijk;
• Ontwikkeling- en opleidingsmogelijkheden die aansluiten bij jouw wensen en behoeften;
• De mogelijkheid om deel te nemen aan onze meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Is jouw 'zorghart' sneller gaan kloppen?


Solliciteer dan snel!
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan even per mail contact op via vacature@zuyderlandthuiszorg.nl of via whatsapp: 06-13605648.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Voor de meeste functies binnen Zuyderland Thuiszorg wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal dit tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek besproken word