Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Polikliniekmedewerker traumapoli/gipskamer

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Geleen

Vind jij het leuk om in een innovatieve omgeving klantgericht bezig te zijn, waarbij je de verbindende factor tussen de patiënt, bezoeker en andere medewerkers bent? Denk je graag mee hoe we de zorg nog beter in kunnen richten? Dan is dit de baan voor jou! Ontdek een rol vol variatie en uitdaging: als Polikliniek Medewerker op onze traumapoli en gipskamer maak jij dagelijks het verschil in de zorg voor onze patiënten!

Jouw nieuwe baan

Als Polikliniek Medewerker op de traumapoli en gipskamer ben jij de spil in het zorgproces voor patiënten met botbreuken en verwondingen. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, van het aanleggen van gipsverbanden tot het ondersteunen van de specialist. Met jouw nauwkeurigheid en empathie bied je patiënten de zorg en geruststelling die ze nodig hebben. Daarnaast beheer je de administratie rondom patiëntendossiers en afspraken, zodat het hele proces soepel verloopt.

Verder ga je participeren in werkgroepen en meedenken hoe we vormgeven aan onze missie: “de Beste Zorg zo thuis mogelijk”.

We vormen een hecht team waarin we nauw samenwerken en elkaar ondersteunen, waarbij ieders bijdrage van waarde is om samen de beste zorg te bieden.

Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding, bijvoorbeeld als doktersassistent, secretaresse, of Health Care Management (Belgisch diploma), of een vergelijkbare opleiding.
  • Kennis van medische terminologie is een pré, maar kan ook intern worden opgedaan.
  • Je hebt ervaring met Outlook, Word en notuleren; kennis van SAP is een pré.
  • Je bent zelfstandig, accuraat, klantgericht en flexibel, en functioneert goed binnen een team.
  • Je hebt het vermogen om prioriteiten te stellen en kunt goed omgaan met wisselende werkdruk.
  • Je bent analytisch ingesteld en toont interesse in toekomstige ontwikkelingen binnen de zorg.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een tijdelijk contract vooralsnog voor de duur van 6 maanden
  • Een werkweek van gemiddeld 24 uur, van maandag tot en met vrijdag binnen de Jaarurensystematiek (zonder vaste werkdagen).
  • Een bruto maandsalaris in FWG 35 van € 2.429, - tot € 3.440 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), CAO Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

Op onze traumapoli en gipskamer begeleiden en behandelen we patiënten met allerlei fracturen en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Of het nu gaat om het aanbrengen van (im)mobiliserende, corrigerende of ondersteunende gipsverbanden, we staan klaar om elke patiënt de zorg te bieden die nodig is. Met onze expertise en persoonlijke aandacht streven we ernaar dat elke patiënt zich gehoord voelt en samen met ons toewerkt naar een optimaal herstel.

We zijn een hecht team dat nauw samenwerkt, niet alleen met elkaar, maar ook met specialisten uit verschillende disciplines zoals orthopedie, chirurgie, spoedeisende hulp, plastische chirurgie, medische beeldvorming en revalidatie. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we elke patiënt de best mogelijke zorg kunnen bieden, van diagnose tot herstel.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Marianne Kuijpers (afdelingshoofd zorgpad trauma) via 06-41722995.

De selectiegesprekken vinden plaats op 30 september a.s.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten