Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Physician Assistant Klinisch Verloskundige

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Heerlen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij op zoek naar een baan als physician assistant klinisch verloskundige (PA-KV) in een topklinisch opleidingsziekenhuis waarin je persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd? Binnen de afdeling Obstetrie & Gynaecologie van het Zuyderland Medisch centrum is de vacature voor jou.

Jouw nieuwe baan

Je bent werkzaam op de verloskamers, de kraam- en gynaecologie afdeling, het zwangere dagcentrum en de polikliniek en verleent hier obstetrische/gynaecologische zorg. Daarnaast participeer je in de diensten. We faciliteren je persoonlijke ontwikkeling op eventueel wetenschappelijk gebied, onderwijs of participatie in diverse innovatieve projecten.

Wat neem je mee?

  • Diploma hbo-verloskunde.
  • Afgeronde master Physician Assistant klinische verloskunde bij een door de Nederlands-Vlaams Accreditatie Organisatie erkende onderwijsinstelling.
  • 2 jaar relevante werkervaring.
  • Goede communicatie skills.
  • Goede samenwerking met veel plezier en enthousiasme.

Wat krijg je van ons?

  • Een contract voor de duur van één jaar.
  • Een werkweek van gemiddeld 28-38 uur, waarbij de werkdagen in overleg bespreekbaar zijn.
  • Een bruto maandsalaris in FWG 65 van € 4.244, - tot € 6.396, - bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week. De inschaling is afhankelijk van jouw relevante werkervaring.
  • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%), Cao Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON.
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
  • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
  • Initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Welkom in het team

De afdeling is clusterpartner binnen het OOR-ZON opleidingscluster. Als topklinisch opleidingsziekenhuis leveren wij excellente, nabije en innovatieve patiëntenzorg in een gastvrije omgeving met het oog op verbetering van kwaliteit van leven. Maar we investeren ook heel graag in onze PA-KV. Je krijgt persoonlijke begeleiding van zowel de opleiders alsook het hele team van stafleden.

Het geboortecentrum is gelokaliseerd op locatie Heerlen en bestaat uit 12 verloskamers, 21 kraam- en 33 neosuites. Als PA-KV maak je deel uit van een team van 14 gynaecologen en 2 chef de Clinique, 1 fellow uro-gynaecologie, A(N)IOS, BAIOS, (PA) klinisch verloskundigen en verpleegkundig specialisten. Een open sfeer met enthousiasme en expertise per aandachtsgebied is kenmerkend voor de gehele vakgroep.

‘Met een verfrissende blik en aandacht voor anderen staan wij samen voor de beste zorg in de regio.’

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je nog enkele vragen? Neem dan gerust contact op met Martine Wassen (opleider) via 06-45058866 of m.wassen@zuyderland.nl of met Alexandra Wijering (physician assistant klinische verloskunde) via 06-15023157 of a. wijering@zuyderland.nl

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Audrey Roumans (recruiter), via 06-20817696.

Het sollicitatiegesprek zal plaatsvinden op 8 april 2024 tussen 8.30 uur en 12.30 uur.

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.