Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Projectleider Innovatiehub XR

Werkgever:Zuyd Hogeschool
Plaats:Heerlen

Intro

Bij Zuyd leiden onze docenten, samen met het werkveld ruim 13.000 talenten op voor de beroepen van morgen. In onze visie op onderwijs staat de student centraal. We streven ernaar studenten onbelemmerd te laten studeren in een flexibele, praktijkgerichte onderwijssetting waarin ze de ruimte ervaren eigentijdse beroepsgerichte kennis en vaardigheden te verwerven in een motiverende, activerende en met technologie ondersteunde leeromgeving.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Ben jij er klaar voor om als projectleider vorm te geven aan de implementatie van XR technologie in het onderwijs? Krijg jij energie van het samenwerken met collega’s en leiding geven aan de implementatie van innovaties in een dynamische onderwijsinstelling?

Als projectleider werk je in verschillende fases mee aan de implementatie van XR technologie binnen de hele hogeschool.

In de startfase houd je zicht op de XR-pilots die al lopen, haal je geleerde lessen op en probeer je ondersteuning voor collega’s te organiseren via jouw interne (en externe) netwerk. Daarnaast zorg je met het team voor kennisdeling en geef je samen vorm aan professionaliseringsactiviteiten van ondersteuners en docenten.

Verderop in het innovatieproject geef je vanuit je projectleiders rol leiding aan het transformatieproces waarbij probleemdefiniëring, experimenteren en implementatie centraal staan. Verschillende stakeholders moeten bij dit hele transformatieproces actief betrokken en gefaciliteerd worden, afhankelijk van de verschillende werkpakketten die resulteren uit de probleemdefiniëringsfase. Het is de bedoeling dat er uiteindelijk concrete producten opgeleverd worden waarmee de docenten XR technologie kunnen gebruiken in hun onderwijs.

Verder geef je advies bij beleidsvraagstukken en draag je met het managementteam bij aan een goede overdracht en borging van kennis en expertise binnen de centrale ondersteuningsrollen. Ook onderhoud je nauw contact met XR experts binnen Npuls en volg je de ontwikkelingen die zij inzetten.

Idealiter breng je als projectleider de volgende zaken mee:

  • aantoonbare ervaring met projectleiderschap in een complexe omgeving;
  • ervaring met XR-implementaties voor het onderwijs
  • affiniteit en ervaring met het delen van kennis binnen een grote organisatie;
  • gericht zijn op samenwerken en verbinding;
  • veranderkundige expertise en/of adviesvaardigheden;
  • een pro-actieve houding en een hoge mate aan probleemoplossende vaardigheden;
  • de vaardigheid om te kunnen schakelen tussen beleid en implementatie en tussen advies en hands-on ondersteuning.

Maak kennis met je team

Zuyd Hogeschool is een professionele en ambitieuze organisatie met zo’n 1.700 medewerkers in 11 vestigingen in 3 steden in Zuid-Nederland. In jouw nieuwe rol word je onderdeel van de dienst Onderwijs en Onderzoek. De innovatiehubs zijn een nieuw innitatief. Er is dus nog veel ruimte om hier samen vorm aan te geven. Jouw team binnen de innovatiehub zal bestaan uit collega’s van het team onderwijskundige ondersteuning, ICT&O, video@Zuyd, IV/IT, het lectoraat Professionalisering van het onderwijs, docenten en studenten van verschillende academies. Jouw thuisbasis zal liggen bij het team onderwijskundige ondersteuning.

Waarom werken bij Zuyd?

Bij Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn. Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt als expert in je vakgebied. Waar je studenten helpt groeien als professional en als mens en bijdraagt aan hun toekomst.

Wij willen voor deze functie beginnen met een jaarcontract. Indien het van beide kanten goed bevallen is, onderzoeken we graag de mogelijkheid tot verlenging. Bij interne kandidaten wordt het huidige dienstverband gerespecteerd. Het salaris is maximaal schaal 11 cao-hbo. Dat betekent een bedrag van maximaal € 6.114,87 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Met daar bovenop een vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ruim aantal vakantiedagen, professionaliserings- en inzetbaarheidsuren, een compleet vitaliteitsaanbod én de mogelijkheid om hybride te werken.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!

Voor meer informatie of vragen, neem contact op met Kim Dirkx, teamleider van het team Onderwijskundige Ondersteuning: telefoonnummer 06-34482080, e-mail:kim.dirkx@zuyd.nl

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?

Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip diegene dan. Je maakt ons allebei erg blij. Alvast bedankt. Wacht niet te lang!

We sluiten deze vacature op 24 september 2024, dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet.