Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: IT Infrastructure Specialist

Werkgever:Zuyd Hogeschool
Plaats:Heerlen

Goede IT op een ijzersterke infrastructuur. Het zijn twee pijlers onder goed onderwijs, want studeren anno nu is connected studeren. Daarom zijn we ook niet op zoek naar zomaar een infrastructure specialist, maar naar jou. Jij helpt ons om onze omgeving verantwoord te laten groeien en beheersbaar te houden. Jij wilt meedenken en meewerken aan de implementatie van nieuwe systemen, samen met je collega’s de dagelijkse operatie uitvoeren en vanuit de tweede lijn je collega’s ondersteunen.

Tot je werkzaamheden behoren

Samen met je infra-collega’s ben je verantwoordelijk voor (onder andere) de dagelijkse (beheer) werkzaamheden op het gebied van servers, storage, Active Directory, Azure (Entra ID) en alles wat hierbij komt kijken. Woorden als Exchange, vSphere, Synology, iSCSI, NFS, Powershell, en Azure zijn jou bekend en je weet hier dan ook je weg in te vinden. Je vindt het leuk om 2e-lijns ondersteuning te bieden aan onze servicedesk en ziet een uitdaging in het oplossen van complexe vraagstukken. Bovendien denk je mee in hoe we onze omgeving kunnen verbeteren, zodat we onze gebruikers nog beter van dienst kunnen zijn.

Wij verwachten dat je

Voldoende kennis en ervaring meebrengt. Het is een brede en uitdagende functie waarbij veel mogelijk is en er ruimte is voor eigen inbreng. We zoeken iemand die een relevante afgeronde HBO (ICT) opleiding heeft met enkele jaren werkervaring als bijvoorbeeld systeembeheerder en/of Azure specialist. Je hebt aantoonbare ervaring met VMware vSphere en Microsoft Azure, Zuyd Hogeschool draait voornamelijk op Windows (server) maar ervaring met Linux (Ubuntu) is zeker en pré. Je hebt kennis van storage systemen (Synology) en bent bekend van back-up oplossingen zoals Veeam. Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal is een must. Vaak werk je samen met je collega’s maar je kunt ook prima zelfstandig werken.

Daarom voel jij je thuis bij Zuyd

Werken doe jij het liefst in een kleiner team dat elkaar kent en helpt. En dat alles in een professionele maar ook zeker ontspannen sfeer. Je deelt je dagen zelf in en hebt dan ook, als het werk het toe laat, de keuze om vanuit thuis te werken. Je krijgt energie van ons mooie en gezamenlijke doel: het ondersteunen van onderwijs dat talloze talenten én onze regio vooruit gaat helpen. Je werkt graag in een organisatie waar ze jou en je expertise weten te waarderen. Het belangrijkste vinden we de juiste aandacht. Aandacht voor wat jou beweegt en de manier waarop jij je wilt ontwikkelen. Je de ruimte geven om werk en privé te combineren, door bijvoorbeeld parttime te werken. Alles zodat jij je thuis voelt.

Maak kennis met je team

Samen met de andere beheerders en IT-professionals sta je elke dag voor de uitdaging om het onderwijs mee te laten groeien met de ontwikkelingen binnen het vakgebied. Dit alles zodat je onze studenten de beste faciliteiten kunt bieden die hen helpen met succes te studeren. Van optimale internetverbinding tot de manieren om educatie en werken op afstand mogelijk te maken. In dit team is niks te gek.

Maak kennis met je team

Werken bij Zuyd is werken binnen een niet al te grote school waar we het belangrijk vinden dat je geen nummertje bent. We maken de tijd en ruimte voor echte aandacht, zodat je de waardering krijgt die je verdient. We staan voor de juiste balans tussen werk en privé en geven je dan ook de vrijheid om zelf je dagindeling te maken. Maar je komt vooral werken bij Zuyd omdat je studenten wil helpen groeien als professional en als mens. Je draagt bij aan de toekomst van onze leerlingen. Want dankzij jou en je team hebben zij toegang tot alle IT- faciliteiten die hen daarbij ondersteunen.

Kom werken bij een hogeschool waar jij zelf ook de aandacht en begeleiding krijgt die je verdient. Waar jij je helemaal thuis en gehoord voelt als expert in je vakgebied. Waar je de ruimte en vrijheid krijgt je eigen dagen in te vullen. Op Zuyd Hogeschool bouwen we samen aan toekomstgericht en duurzaam onderwijs, aan innovatie en aan de ontwikkeling van de Euregio Maas-Rijn.

Waarom werken bij Zuyd?

Het betreft een functie voor 1 fte (40 uur per week) voor onbepaalde tijd. Wil je een kleiner dienstverband dan kunnen we samen zoeken naar een passende oplossing. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring, doch maximaal schaal 10 CAO-HBO. Dat betekent een salaris van maximaal €5170,32 bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling. Hier komt nog een vakantie-uitkering bij van 8% en een eindejaarsuitkering van 8,3%.

Meer informatie? Vragen? We zijn benieuwd!

Ben je benieuwd geworden en wil je meer weten over werken als IT-professional bij Zuyd Hogeschool? Bel dan gerust met je aanstaande collega: Roy Ros, coördinator ICT. Telefoon 06-41725357.

Zijn jouw kwaliteiten thuis bij Zuyd?

Reageer dan eenvoudig door je gegevens achter te laten op deze website. Of ken je iemand die deze vacature op het lijf is geschreven? Tip hem of haar dan. Je maakt diegene én ons erg blij. Alvast bedankt.

Wacht niet te lang!

We sluiten deze vacature op 17 september a.s. dus we zien jouw sollicitatie graag voor die datum tegemoet.