Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Billing Agent

Werkgever:VodafoneZiggo
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

De facturatie voor onze klanten altijd soepel te laten verlopen

Enjoy the challenge

Als Billing Agent ben je verantwoordelijk voor een betrouwbare, correcte en tijdige maandelijkse factuur. Je fungeert als 2de-lijnssupport voor Customer Service. Je valideert dat wijzigingen in het portfolio op de juiste wijze op de factuur zichtbaar worden. Jouw nauwkeurige manier van werken resulteert in correcte en herkenbare facturen. Je signaleert issues en uitval, onderneemt actie tot correctie en voorkomt dat het issue zich in een volgende factuurronde opnieuw voor doet. Je doet er alles aan om de klant een goede factuur te sturen en hanteert het motto ‘check-check-double check’. Op deze manier draag je bij aan het realiseren van een hoge klanttevredenheid en het behouden van klanten.

  • Je hebt 2de-lijnssupport bloed door je aderen lopen
  • Je zorgt ervoor dat klanten iedere maand op tijd een correcte factuur ontvangen, door op klantniveau dagelijks controles en correcties uit te voeren
  • Je ondersteunt het team met het verwerken van taken en opdrachten conform richtlijnen en procedures

Hierbij komt dat alle bovenstaande werkzaamheden en verantwoordelijkheden vanuit Amsterdam naar locatie Maastricht gehaald moeten worden. Deze werkzaamheden duren totdat de migratie heeft plaatsgevonden naar ons hoofdfacturatie systeem. Met andere woorden: deze klus is tijdelijk, maar zeker uitdagend! De kans is groot dat bij het goed afronden van dit complex project een andere rol binnen Billing voor jou in het verschiet ligt.

Team up

Billing B2C maakt deel uit van Billing & Collection (B&C) en is in de organisatie geplaatst onder Customer Operations. Het team B2C Ziggo bestaat uit 6 werknemers en maakt deel uit van de factureringsafdeling die uiteindelijk meer dan 30 collega's in dienst zal hebben. Je werkt in een open kantoorruimte met flexplekken op onze locatie in Maastricht. Maar in de huidige omstandigheden zal het werk vooral online, via thuis uitgevoerd moeten worden. Jong, oud, man, vrouw, je zit in een gemengd bedrijf. De cultuur is open, eerlijk en direct. Je collega's zijn toegankelijk en zeggen waar het op staat. De veranderingen volgen elkaar in een hoog tempo op. Dat zorgt voor veel dynamiek in ons werk en geeft ons veel ruimte om elke dag het beste uit onszelf te halen.

Je toekomstige teammanager geeft je veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht te organiseren. Hij gaat ervan uit dat iedereen zelfredzaam is. Naast openheid en eerlijkheid verwacht hij ook dat je groeit. Doe je snel met ons mee?

VodafoneZiggo faciliteert connectiviteit tussen miljoenen mensen en organisaties. Zo maken we de wereld steeds sneller en voegen we waarde toe. Voor individuen. En voor de maatschappij. Met 8.000 collega’s willen we ‘positive change’ stimuleren. Van monteurs, tot klantadviseurs, tot alle teams op onze kantoren. We delen daarom drie waarden: Open Up, Team Up en Step Up. Deze staan voor ja! denken, luisteren naar en leren van elkaar, samenwerken, omdenken en omdoen. Dat vraagt om mensen die uit hun comfort zone durven te stappen. Die elke uitdaging met plezier aangaan. Spreekt dat je aan? Dan willen we je graag ontmoeten!

Do it your way

Sterk analytisch denkvermogen, nauwkeurigheid en het nodige verantwoordelijkheidsgevoel om altijd voor de hoogst haalbare kwaliteit te gaan. Je durft verder te kijken en je collega’s daarmee te inspireren. Jouw focus ligt altijd op de klantervaring. Door secuur, gestructureerd en methodisch aan de slag te gaan blink je uit in jouw werkzaamheden. Ook heb je voor deze vacature Billing Agent bij VodafoneZiggo:

  • Je hebt een afgeronde MBO economische/administratieve richting
  • Je beschikt over 2-5 jaar relevante werkervaring
  • Je neemt zelfstandig beslissingen bij het afhandelen van complexe klantcases
  • Je bent stressbestendig
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Enjoy the benefits

  • Een basis bruto maandsalaris tussen € 2.075,- en € 2.640,-, met groeiperspectief én een mooie bonusregeling
  • 20 vakantiedagen
  • Ook ontvang je maandelijks een Benefit Budget van 14,95% van je brutosalaris; geld opzijzetten voor je vakantie, verlofdagen sparen voor je sabbatical, extra vrije dagen kopen of het volledige Benefit Budget direct uitkeren? De keuze is aan jou!
  • Unlimited Learning! Van een online cursus programmeren tot klassikale opleiding Spaans, bij VodafoneZiggo kan het allemaal. Kies uit duizenden opleidingen en leer je zoveel je kunt
  • Een voucher voor de aanschaf van een telefoon, waarbij natuurlijk een Vodafone abonnement hoort, dat je ook privé mag gebruiken
  • Korting op producten en diensten van Vodafone en Ziggo
  • Met het oog op pensioen is er een premieregeling beschikbaar, plus de mogelijkheid om zelf extra bij te sparen
  • Een NS-Business Card naar keuze, waaronder de optie voor een 1e klas treinabonnement, waarmee je ook privé mag reizen
  • Flexibiliteit: werken waar en wanneer jij het beste werkt
  • We vinden maatschappelijke impact belangrijk. Zo kun je bij ons gedurende werktijd deelnemen aan verschillende initiatieven op dit gebied, zoals het Online Masters programma, waarbij je kinderen verantwoord wegwijs maakt in de digitale wereld
  • Ook als het tegenzit kun je gebruik maken van goede (financiële) regelingen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid
  • Voordeel op onder andere je ziektekostenverzekering, sportabonnement, kinderopvang en meer

Let’s connect

Solliciteer op de vacature van Billing Agent. Vragen? Bel of app Recruiter Naomi van der Schoot op 06 – 15403671 of mail naar

naomi.vanderschoot01@vodafoneziggo.com

Dan heb je alle antwoorden zo te pakken. Reageren kan tot en met 31 juli 2020.

  • Binnen 4 dagen reactie, je hoort of we je uitnodigen voor een kennismaking*
  • Als we beiden positief zijn, ontvang je ons voorstel voor een arbeidsovereenkomst
  • Pre-employment screening maakt onderdeel uit van de selectieprocedure

*Om te voorkomen dat wij bijdragen aan de verspreiding van COVID-19, zal de eerste kennismaking online plaatsvinden. Bekijk deze paginavoor alle getroffen maatregelen.

Deze vacature staat voor onze open zoektocht naar een nieuwe VodafoneZiggo collega.

Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.