Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG

Werkgever:Vitala+
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vitala+…. Écht het verschil maken in de zorg voor ouderen!

Vitala+ is hét expertisecentrum voor de beste kortdurende geriatrische herstelzorg, gevestigd in het mooie Maastricht (Heugem). Onze zorg is intensief en gericht op een snelle en efficiënte revalidatie. Ouderen die na een ongeluk of operatie moeten revalideren, kunnen bij ons expertisecentrum terecht voor behandeling en begeleiding terecht. Het gaat dan om alle tijdelijke vormen van zorg en ondersteuning die gericht zijn op het terugkeren naar de thuissituatie of naar een betere passende woonzorgomgeving.

Het interdisciplinaire team van Vitala+ bestaat uit enthousiaste zorgprofessionals en specialisten, die intensief met het Maastricht UMC+, Envida en huisartsen samenwerken. Hierdoor leveren wij de beste zorg en worden onze patiënten optimaal in hun herstelproces ondersteund. Er wordt niet alleen gekeken naar fysieke herstel, maar ook naar geestelijke en sociale kanten van gezondheid. Hierdoor wordt de zorg optimaal afgestemd op de behoeften van de patiënt en verloopt de overgang van ziekenhuis naar huis zo soepel mogelijk.

Wat ga je doen als Verzorgende IG?

Je verzorgt de patiënten. Maar vooral ben jij de persoon die de patiënt, soms letterlijk, weer op de been helpt. Je stimuleert de patiënt actief in zijn herstelproces en neemt zijn herstelwens graag ter harte. Je begeleidt de patiënt bij de dagelijkse verzorging en stimuleert hen tot zelfzorg en zelfredzaamheid. Ook signaleer je veranderingen in de mate de patiënt zichzelf kan redden en je schat mogelijke verbeteringen in. Je zorgt dat het zorgplan van de patiënt volledig en correct is uitgewerkt, zodat je je dienst professioneel kunt overdragen aan je collega's. Vanuit jouw aandachtsgebied neem je regelmatig deel aan overlegvormen.

Wie ben jij?

Behalve in bezit van een MBO opleiding verzorgende niveau 3 IG ben jij de steun en toeverlaat van onze patiënten. Je bent dienstverlenend ingesteld en heb je een groot hart voor de zorg. Samen met de patiënt en zijn naasten werk jij aan het herstel. Je bent dus oprecht trots op je werk, vooral als jouw patiënt Vitala+ weer mag verlaten!

Je hebt tact, invoelingsvermogen en weet hoe je kunt motiveren en stimuleren bij de dagelijkse begeleiding en verzorging. Met overtuigingskracht ben je in staat tegenstellingen te overbruggen bij het in overleg opstellen van het zorgplan en bij het coördineren en bewaken van zorg. Je schrikt niet terug voor verantwoordelijkheid.

Waarom kiezen voor Vitala+?

Onze slogan is niet voor niets: de beste plek voor ouderen om beter te worden. Doel van revalidatie bij Vitala+ is daarna nog lang zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Door werken bij Vitala+ kun jij écht het verschil maken in het herstelproces van ouderen.



Bij Vitala+ bieden we daarnaast een stimulerende werkomgeving, die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. De werksfeer is ongedwongen, collegiaal en er is tijd voor aandacht voor elkaar.

  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, die bij goed functioneren wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Mogelijkheid voor opleiding en training en eigen ontwikkeling.
  • Je komt te werken in wisselende diensten, inclusief het weekend. Je contracturen komen we samen overeen. Evenals de basis van je structuurrooster waarbinnen een vaste wens per week (werkdag/vrije avond/vrije dag) wordt opgenomen.
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,17/km.
  • Een salaris tussen € 2.536,95 - ?€ 3.505,58 bruto/maand op basis van een 36-urige werkweek gebaseerd op FWG 40 Cao VVT.
  • Een structurele salarisverhoging van 2,5% in oktober 2024
  • 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing, een onregelmatigheidstoeslag.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een lease fietsplanregeling en bedrijfsfitnessregeling.
  • Een prima bereikbaarheid van onze organisatie zowel met openbaar vervoer als met de auto.
  • En natuurlijk……. een geweldige werkomgeving!

Interesse gewekt?

Top! Stuur dan je motivatie en CV naar werkenbij@vitalaplus.nl Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met een van de teamleiders van de Zorgteams; Nicole Vissers, Claudine Janssen of Charlotte Schreuder via 043-6019400

En dan?

Jouw reactie wordt met zorg behandeld. Je hoort van ons of we een match zien. Zo ja, dan wordt een kennismakingsgesprek ingepland, aansluitend met een korte rondleiding. We willen je graag een goed beeld geven van de werkomgeving, je toekomstige collega’s en de werkzaamheden.

Hopelijk tot snel!