Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verpleegkundige

Werkgever:Vitala+
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vitala+…. Écht het verschil maken in de zorg voor ouderen!

Vitala+ is hét expertisecentrum voor de beste kortdurende geriatrische herstelzorg, gevestigd in het mooie Maastricht (Heugem). Onze zorg is intensief en gericht op een snelle en efficiënte revalidatie.

Ouderen die na een ongeluk of operatie moeten revalideren, kunnen bij ons expertisecentrum terecht voor behandeling en begeleiding terecht. Het gaat dan om alle tijdelijke vormen van zorg en ondersteuning die gericht zijn op het terugkeren naar de thuissituatie of naar een betere passende woonzorgomgeving.

Het interdisciplinaire team van Vitala+ bestaat uit enthousiaste zorgprofessionals en specialisten, die intensief met het Maastricht UMC+, Envida en huisartsen samenwerken. Hierdoor leveren wij de beste zorg en worden onze patiënten optimaal in hun herstelproces ondersteund. Er wordt niet alleen gekeken naar fysieke herstel, maar ook naar geestelijke en sociale kanten van gezondheid. Hierdoor wordt de zorg optimaal afgestemd op de behoeften van de patiënt en verloopt de overgang van ziekenhuis naar huis zo soepel mogelijk.

Wat ga je doen als Verpleegkundige?

Als verpleegkundige binnen Vitala+ ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg aan patiënten. Je plant, coördineert en voert (hoog)complexe, multidisciplinaire zorg uit. Je werkt daarbij nauw samen met je andere zorgcollega’s, paramedici, artsen en andere disciplines om met z’n allen behandeling en beleid af te stemmen. Wat betekent dit precies?

  • Je brengt de zorgbehoefte van de patiënt in kaart en evalueert deze.
  • Het opstellen en uitvoeren van zorgplannen hoort tot je dagelijkse taken. Je bewaakt het overzicht over gemaakte afspraken, maar daarnaast is ook het observeren en alert zijn op eventuele veranderingen in de situatie van groot belang.
  • Een ander belangrijk aspect van je werk is het begeleiden van je patiënt bij alles waar hulp bij nodig is. Dit kan variëren van het ondersteunen bij ADL of maaltijden tot het voeren van motiverende en ventilerende gesprekken, waarbij je niet alleen aanspreekpunt bent van de patiënt maar ook de familie.
  • Je verricht voorkomende verzorgende-, verpleegtechnische handelingen en begeleiding, passend binnen de beroepsverantwoordelijkheid. Tevens assisteer je de dienstdoende arts bij acute situaties.
  • Bij afwezigheid van de teamleider Zorg heb je de eindverantwoordelijkheid van jouw team, waaronder het begeleiden en aansturen van je collega’s (niveau 1 t/m 4) en neem je passende beslissingen in je rol als BHV-er.
  • Je geeft informatie, advies en uitleg aan de patiënt en patiëntsysteem over de zorgverlening.
  • Je draagt bij aan de groei en professionalisering van de zorgafdeling door deel te nemen aan multidisciplinaire werkoverleggen, het volgen van trainingen en je collega’s te coachen en coördineren.

Wie ben jij?

Behalve in bezit van een MBO opleiding verpleegkundige niveau 4, ben je BIG-geregistreerd. Je staat klaar voor je collega’s, maar kunt ook uitstekend zelfstandig werken en vindt het fijn om verantwoordelijkheden te dragen. Als professionele zorgverlener sta je stevig in je schoenen en ben je in staat om naast je kennis ook je gezonde nuchtere verstand te gebruiken om situaties snel te begrijpen, overzien en beslissingen te nemen.

Waarom kiezen voor Vitala+?

Onze slogan is niet voor niets: de beste plek voor ouderen om beter te worden. Doel van revalidatie bij Vitala+ is daarna nog lang zelfstandig thuis kunnen blijven wonen. Door werken bij Vitala+ kun jij echt het verschil maken in het herstelproces van ouderen.

Bij Vitala+ bieden we daarnaast een stimulerende werkomgeving, die je in staat stelt om het beste uit jezelf te halen. De werksfeer is ongedwongen, collegiaal en er is tijd voor aandacht voor elkaar.

  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar, die bij goed functioneren wordt omgezet in een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
  • Mogelijkheid voor opleiding en training en eigen ontwikkeling.
  • Je komt te werken in wisselende diensten, inclusief het weekend.
  • Je contracturen komen we samen overeen. Evenals de basis van je structuurrooster waarbinnen een vaste wens per week (werkdag/vrije avond/vrije dag) wordt opgenomen.
  • Een reiskostenvergoeding van € 0,17/km.
  • Een maandsalaris al naar gelang je ervaring van minimaal € 2.695,33 - € 3.848,27 bruto/maand op basis van een 36-urige werkweek gebaseerd op FWG 45 Cao VVT.
  • Een structurele salarisverhoging van 2,5% in oktober 2024
  • 8% vakantiegeld, 8,33% eindejaarsuitkering en, indien van toepassing, een onregelmatigheidstoeslag.
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een lease fietsplanregeling en bedrijfsfitnessregeling.
  • Een goede bereikbaarheid van onze organisatie zowel met openbaar vervoer als met de auto.
  • En natuurlijk……. een geweldige werkomgeving!

Interesse gewekt?

Top! Stuur dan je motivatie en CV naar werkenbij@vitalaplus.nl

Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met een van de teamleiders van de Zorgteams; Nicole Vissers, Claudine Janssen of Charlotte Schreuder via 043-6019400

En dan?

Jouw reactie wordt met zorg behandeld. Je hoort van ons of we een match zien. Zo ja, dan wordt een kennismakingsgesprek ingepland, aansluitend met een korte rondleiding. We willen je graag een goed beeld geven van de werkomgeving, je toekomstige collega’s en de werkzaamheden.

Hopelijk tot snel!