Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Enthousiaste Verzorgende IG (m/v)

Werkgever:Vitala+
Plaats:Maastricht

Wat doen wij?

Bij het bieden van de beste kortdurende ouderenzorg in Maastricht en Heuvelland gaat het om alle tijdelijke vormen van zorg en ondersteuning die gericht zijn op het terugkeren naar de thuissituatie of naar een betere passende woonzorgomgeving. Denk hierbij aan revalidatie na hartfalen, orthopedische zorg na een nieuwe heup of knie, de behandeling van een geïnfecteerde prothese, neurologische zorg na een hersenbloeding of infarct en het herstel na een oncologische behandeling. 1 juni jl. zijn we gestart met ons nieuwe expertisecentrum in Heugem, genaamd Vitala+.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste verzorgende IG met net dat extra plusje. Je verzorgt, maar je bent vooral degene die de patiënt, soms letterlijk, weer op de been helpt. Jij, samen met je collega’s, stimuleert de patiënt actief in zijn herstelproces, de patiënt helpt om zijn of haar doel, “ik wil zo graag weer… “, te bereiken. Je werkt samen met de patiënt en zijn naasten aan herstel naar beter. En je voelt je best wel een beetje trots als jouw patiënt beter de deur uitgaat.

Wat bieden wij?

Een leuke uitdagende werkplek waar iedereen elkaar nog kent. In overleg worden de contracturen met de teamleider afgestemd, waarbij er invloed is op de eigen planning via teamroosteren. Een vaste wens per week (werkdag/vrije avond/vrije dag) krijgt een vaste plek in het structuurrooster.

Verder bieden we nog:

 • Diverse scholingsmogelijkheden en ruimte voor eigen ontwikkeling door het leer- en presteerlandschap.
 • Leaseplanregeling fiets
 • Bedrijfsfitnessregeling

Waar moet je aan voldoen?

 • MBO opleiding verzorgende niveau 3 IG en parate technische vaardigheden.
 • Zelfstandig kunnen werken onder verantwoordelijkheid van de unitleider en eerstverantwoordelijke verpleegkundige buiten kantooruren.
 • Collegialiteit en in teamverband kunnen werken.
 • Inzicht in methodische zorgverlening.
Waar kijken we naar bij jou?
 • Heb je affiniteit met onze doelgroep of ben je bereid je hier verder in te verdiepen;
 • Je weet hoe belangrijk het is om belang van de patiënt als uitgangspunt te stellen;
 • Je kennis van de ontwikkelingen binnen de zorgverlening;
 • Of je zelfstandig kunt werken en daarbij ook het teambelang behartigt;
 • Je een uitdaging ziet in jezelf verder te ontwikkelen.
Arbeidsvoorwaarden:

De CAO VVT is op deze functie van toepassing: Voor verzorgende IG geldt schaal FWG 40, max. € 3502,58 bruto per maand bij fulltime dienstverband.

Inlichtingen/sollicitaties

Wil je meer informatie over deze functie neem dan contact op met één van onze teamleiders via telefoonnummer 043-6019400 Is je interesse direct al gewerkt, stuur dan een berichtje of CV naar werkenbij@vitalaplus.nl en we nemen contact met jou op. Een kennistest op het gebied van revalidatiezorg en/of meeloopdag kunnen onderdeel zijn van de selectieprocedure.

Ons adres is: Gronsvelderweg 140 6229 VN Maastricht

Let op, bonusregeling van toepassing:

Voor eigen medewerkers die een nieuwe collega aan ons weten te binden, geldt bij de bonusregeling. Ken jij iemand die bij ons werkt, laat je dan door deze medewerker aandragen.