Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Basiszorg 0,4 fte

Werkgever:Vista College
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Basiszorg 0,4 fte (2020-276)

Wil jij met enthousiasme en gedrevenheid werken in het onderwijs?

VISTA college is een nieuwe naam in Zuid-Limburg, maar zeker geen nieuwkomer. Eén regionaal opleidingscentrum met diverse locaties in regio's Maastricht/Heuvelland, Parkstad en Westelijke Mijnstreek. We zijn de grootste aanbieder van beroepsonderwijs waarbij het vernieuwen en de kwaliteit van het onderwijs en het samenwerken met het bedrijfsleven voorop staan. Limburgse krachten voor morgen ontwikkelen, dat is onze missie. Vernieuwen maar toch jezelf blijven in het onderwijs. Ga jij deze uitdaging aan?

Wij zijn voor de opleiding Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn (HZW) niveau 2, onderdeel van de sector Zorg & Welzijn, op zoek naar een gepassioneerde en kundige docent Basiszorg voor 0,4 fte. Standplaats: Maastricht. Het betreft hier een (tijdelijke) functie met ingang van 01.09.2020 voor de duur van één jaar.

Jouw rol als Docent Basiszorg:

Als docent basiszorg geef je les aan BOL studenten die de 2-jarige MBO – opleiding Helpende Zorg en Welzijn volgen of BBL studenten die een maatwerktraject volgen. Als docent Basiszorg weet jij wat er speelt op het gebied van de zorg en kun je voorbeelden uit de praktijk benoemen.

Jij weet als geen ander dit mooie vak op een persoonlijke, maar ook een eigentijdse en enthousiaste manier over te brengen op onze studenten en staat bij jou, net als bij ons, de student centraal. Met jouw praktische kennis inspireer je onze studenten en lever je een onmisbare bijdrage aan hun professionele ontwikkeling.

Naar wie zijn wij op zoek voor de versterking van ons team?

  • Qua persoonlijkheid zijn we op zoek naar een docent die plezier heeft in lesgeven, kan motiveren, goed contact kan maken met studenten en collega’s en een veilige en uitdagende leeromgeving kan creëren. Het is belangrijk dat je je opstelt als teamspeler in een toegewijd team in een veranderende en dynamische organisatie;
  • Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel, doorzettingsvermogen en daadkracht dit laat je zien door je pro-actieve houding en goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kijkt ernaar uit om in een gedreven team met onze studenten aan de slag te gaan en bent op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op je vakgebied. Je bent nieuwsgierig naar de ontwikkelingen in het MBO onderwijs en weet collega’s te inspireren en te motiveren;
  • Je kunt een constructieve bijdrage leveren aan de onderwijsinnovatie die de opleiding Dienstverlening Helpende Zorg heeft ingezet, om samen met het team kwaliteit te leveren.

Wat mag je verwachten van het team waarmee je gaat werken?

Wij beschrijven onszelf als betrokken en enthousiast. Wij hebben geen 9 tot 5 mentaliteit, die instelling past ook niet bij ons. We werken hard maar hebben ook tijd voor af en toe een praatje bij de koffie, een gezamenlijke lunch, of organiseren een leuke avond voor het hele team. We willen onszelf blijven uitdagen, leren, ontwikkelen en groeien en dragen dat uit door open te staan voor nieuwe uitdagingen. Je wordt warm ontvangen en zal met een groep vakdocenten samen het onderwijs vorm geven.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep van niveau 2;
  • Je bent in staat om onze studenten te begeleiden met de theorie en praktijk binnen het vak basiszorg, je kunt de theorie vertalen naar de praktijk en andersom;
  • Je bent bij voorkeur een 2e graads bevoegd docent met ervaring in de zorg;
  • Je kunt een uitdagende leeromgeving creëren;
  • Je bent vakinhoudelijk en didactisch competent.

Wat bieden wij?

Salariëring volgens cao MBO, in schaal LB (max. € 4.359 bruto per maand) bij een fulltime aanstelling. Ook bieden wij ruime faciliteiten om je te professionaliseren, een eindejaarsuitkering, 30 vakantiedagen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie:

Lees meer over wie we zijn en waar we voor staan op deze website.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Hans Hoogendoorn, Opleidingsmanager team Helpende Zorg & Welzijn, per mail h.hoogendoorn@vistacollege.nl of per telefoon +31 6 53296213

Hebben we je interesse gewekt en wil je solliciteren?

Als jij de perfecte kandidaat bent en voldoet aan bovenstaande criteria, reageer dan uiterlijk 15 juli a.s. Je kunt uitsluitend solliciteren door te klikken op onderstaande button.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.