Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Front-Office Medewerkers

Werkgever:Visit Zuid-Limburg
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Dan ben jij misschien wel onze nieuwe professional! Wij zoeken vakkundige en talentvolle Front-office medewerkers (m/v) voor onze Visit Zuid-Limburg Experiences.

De functie

In deze functie vervul je een host functie met oog voor hospitality en commercialiteit. Je verstrekt informatie over onze regio aan gasten en inwoners en verkoopt producten uit de winkel. De functie, voor 28 à 32 uur, vraagt kennis van en affiniteit met toerisme en retail. Ervaring in een soortgelijke functie, kennis van Zuid-Limburg evenals meertaligheid is een pré.

Jouw kwaliteiten?

  • Afgeronde MBO opleiding (MTRO)
  • Kennis van en affiniteit met toerisme en retail
  • Ervaring in een soortgelijke functie is een pré
  • Kennis van Zuid-Limburg
  • Meertaligheid is een pré
  • Klant- en servicegerichte instelling
  • Commercieel denkvermogen

Wat bieden wij jou?

Een salaris conform functieschaal en conform de Algemene Arbeidsvoorwaarden van Visit Zuid-Limburg (maximale uitloop €2.536 bruto per maand bij fulltime).

Wat doen wij?

Visit Zuid-Limburg is een dynamisch bedrijf, werkend voor een groot aantal ondernemers en gemeenten in Zuid-Limburg, die het bevorderen van het toerisme in en naar Zuid-Limburg als haar ondernemingsmissie heeft.

Visit Zuid-Limburg laat gasten verlangen naar een unieke regio en wil ze ter plekke fysiek én online de (mooiste) weg wijzen. Met ons team van vakkundige en enthousiaste mensen brengen wij Zuid-Limburg doorlopend onder de aandacht – nationaal en internationaal - met een breed palet aan producten, activiteiten en ontwikkelen in samenspraak met onze partners beleid om onze regio toeristisch/recreatief op de kaart te zetten.

Interesse?

Ben jij de collega die wij zoeken? Laat het dan weten door je motivatiebrief met CV te sturen naar: hetty.jansen@visitzuidlimburg.nl