Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Teamleider Financiën & Inkoop

Werkgever:Veiligheidsregio Zuid-Limburg
Plaats:Maastricht

Teamleider Financiën & Inkoop (36 uur/week)

Je wil jezelf uitdagen en echt iets betekenen voor een ander? Bij Veiligheidsregio Zuid-Limburg draag je actief bij aan de veiligheid van meer dan 600.000 mensen! Dat doe je in een netwerkorganisatie waarin samenwerking centraal staat, maar je ook volop ruimte krijgt voor je eigen aanpak en inbreng. Jouw talenten zijn waardevol voor ons, jouw ideeën brengen ons verder. We zijn een lerende organisatie, continu in ontwikkeling en juist dat maakt het werken bij ons zo interessant.

Wat ga je doen?

Jij, als teamleider Financiën & Inkoop (F&I), geeft direct leiding aan een team van bijna 8 FTE. Binnen jouw verantwoordelijkheid ligt een grote variatie aan werkzaamheden. Te denken valt aan financieel beheer, advies en control, interne controle, inkoopadvies en contractmanagement. De rollen die binnen het team F&I worden ingevuld zijn gericht op het registreren, controleren en adviseren rondom de financiële huishouding. Je bent een sparringpartner voor het team op inhoud, proces en toonzetting. Verder stuur je op kwaliteit, resultaat en samenwerking. Daarnaast is de individuele ontwikkeling van teamleden als ook de ontwikkeling van het team als geheel een belangrijk aandachtsgebied.

De organisatie en het team

 • 900 medewerkers
 • 550 brandweervrijwilligers
 • 10 teamleden
 • 16 gemeenten

Binnen Veiligheidsregio Zuid-Limburg werken de 16 gemeenten, brandweer, politie en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio met elkaar samen om bij een ramp of crisis zo effectief mogelijk op te kunnen treden. Als je bij ons komt werken, krijg je er in één keer 900 collega’s bij, waaronder 550 brandweervrijwilligers.

Wat bieden wij jou

 • Een aanstelling voor 1 jaar met zicht op een vast dienstverband
 • Maximum salaris € 5.814,- bij een fulltime dienstverband (schaal 12)
 • Volop ontwikkelingsmogelijkheden
 • IKB 17,05%

Ben jij wie we zoeken?

 • Relevant Master diploma
 • Min. 7 jaar ervaring binnen het domein financiën, waarvan minimaal 3 jaar als leidinggevende
 • Bestuurssensitief, analytisch vermogen, daadkrachtig
 • Motivator voor het team f

Jij hebt een duidelijke visie waarbij je de gemeenschappelijke richting vasthoudt met oog voor de verschillende partijen.

Weet jij meerdere ballen in de lucht te houden en kan jij het overzicht bewaren in een omgeving die in beweging is? Begrijp jij hoe je de touwtjes aan elkaar kunt knopen tussen de verschillende disciplines en op verschillende niveaus? Ben jij een gesprekspartner voor de teamleden, de directie en b? gelegenheid ook voor het bestuur?

Interesse?

Durf jij de uitdaging aan? Dan zijn we benieuwd naar je verhaal. Stuur je cv en motivatiebrief t.a.v. de heer F. Klaassen, via email naar solliciteren@vrzl.nl onder vermelding van vacature teamleider Financiën & Inkoop.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Bel Frank Klaassen, directeur Veiligheidsregio ZuidLimburg, via 088-8805194 Reageren kan tot 30 september 2020.

-Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld-