Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: (Aankomend) operator (3 ploegen)

Werkgever:Van Geloven
Plaats:Maastricht

(Aankomend) operator (3 ploegen)

Vind jij het uitdagend om machines en productielijnen in te stellen en te bedienen, draaiende te houden en houd je van aanpakken? Werk je graag in een 3 ploegendienst en ben jij op zoek naar een afwisselende baan voor de lange termijn ? Kortom, (h)eerlijk werk bij een van de lekkerste bedrijven van Maastricht?

Bij Mora produceren we snacks in vele soorten en maten. Mora Maastricht is onderdeel van Van Geloven, een producent van diepvriessnacks en maaltijdcomponenten die je wellicht kent van de Hebro Saté, Kwekkeboom snacks of Willie Dokter Gehaktballen. Op haar beurt is Van Geloven een onderdeel van McCain, de wereldmarktleider in aardappel-diepvriesproducten.

Als Operator bij Mora loop jij in het vervolg met trots door de supermarkt of de snackbar omdat je weet dat jij en je collega’s al dat lekkers gemaakt hebben.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Als Operator bij Mora werk je in een 3 ploegenrooster:

06:00 uur – 14:00 uur, 14:00 uur – 22:00 uur, 22:00 uur – 06:00 uur.

Samen met jouw collega’s maak je snacks. Je verwerkt het vlees, voegt er de juiste kruiden aan toe, vormt het product en gaart het uiteindelijk. Jij zorgt ervoor dat de snack smaakt zoals hij hoort te smaken door het juiste recept te volgen. Als Operator produceer je diverse (vegetarische) snacks bijv. frikandellen, bitterballen, kroketten, loempia’s, kipcorn, kaassoufflés, saté en Mini-snacks. In alles wat je doet staat Veiligheid en Hygiëne voorop. Tijdens je werk zit je niet stil, maar is het flink aanpakken. Voordat je het in de gaten hebt zit je dienst er alweer op.

Wat doe je dan concreet?

Het voorbereiden en mixen van ingrediënten conform recept, het instellen, bedienen, ombouwen en grondig reinigen van productielijnen en (verpak)machines, waarbij je altijd Veilig werkt en volgens alle andere geldende voorschriften inzake HACCP, bediening en reiniging. Je rapporteert productiegegevens en eventuele afwijkingen in het productieproces. En waar nodig verricht je kleinschalige onderhoudswerkzaamheden en los je technische storingen op. Dit doe je in een omgeving waarbij we in sommige productiezones koude (4-7 °C) of warme temperaturen kennen, er sprake is van drukte en lawaai door draaiende machines en waarbij je in aanraking kunt komen met (rauw) vlees en vleesproducten. Wij waarderen van iedereen een actieve inbreng in de optimalisatie en verbetering van het productieproces, en vaak kom je na verloop van tijd ook in aanraking met het instrueren en begeleiden van (aankomend) operators, productiemedewerkers en inpakkers.

Heb jij je het profiel dat nodig is:

 • je hebt een MBO werk en denk niveau;
 • affiniteit met en liefst werkervaring in techniek of de productie van voedingsmiddelen;
 • vloeiend de Nederlandse taal kunnen spreken en schrijven;
 • je bent een collega waar we op kunnen bouwen voor de lange termijn; betrouwbaar, respectvol, gericht op samenwerking en op zoek naar een fulltime baan waar toekomst in zit;
 • je bent handig met pc werkzaamheden;
 • je bent proactief en resultaatgericht, je weet van aanpakken en bent in staat fysiek belastende werkzaamheden uit te voeren;
 • veiligheid en hygiëne zijn voor jou zaken die je ook privé hoog waardeert;
 • je bent gewend je werkplek netjes te houden, en kunt makkelijk gedisciplineerd werken volgens procedures en voorschriften;
 • je stelt zelfstandig en in teamverband snel prioriteiten, kunt snel schakelen, bent stressbestendig en respectvol in de omgang met collega’s en spullen.

Wat bieden we jou?

Je komt te werken in een succesvol en financieel gezond bedrijf dat gestaag groeit en in beweging is. Zo wordt er flink geïnvesteerd met de bouw van een 3e productiehal die eind van het jaar operationeel zal zijn en breiden we daarmee verder uit. De voedingsmiddelenindustrie is een stabiele en solide branche, waarin altijd werk is en die ook in tijden van crisis zelfs blijft draaien. Als onderdeel van McCain, een Canadese multinational met zo’n 400 fabrieken wereldwijd, is Van Geloven binnen die branche een financieel gezonde, succesvolle en ambitieuze speler die met zo’n 1500 collega’s in Nederland en België in 6 fabrieken actief is. Je krijgt een afwisselende functie waarbij je zowel zelfstandig als in ‘n team van leuke en gemotiveerde collega’s werkt in een informele sfeer.

Van jouw verdiensten moet je goed kunnen leven en daar zorgen wij voor, o.a. door:
 • je start met een tijdelijk dienstverband van 7 maanden met het uitzicht op verlenging;
 • daarvoor ontvang je een goed maandloon van zo’n € 2200,- bruto op fulltime basis (afh. van leeftijd en ervaring) en dat is nog exclusief de in onze CAO vastgelegde structurele ploegentoeslag van 19%.
 • naast een reiskostenvergoeding conform CAO heb je op per jaar recht op 25 vakantiedagen (fulltime) en 8% vakantiegeld én ook nog een eindejaarsuitkering van 3%.
 • de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen middels training en opleiding;

Mmm van Mora… vanzelfsprekend proeven we af en toe van onze overheerlijke snacks. En daarnaast kun je onze snacks met fikse korting kopen in de bedrijfswinkel zodat ook familie en vrienden kunnen genieten van jouw werk. Nieuwsgierig geworden? Solliciteer dan door een mail te sturen naar sollicitatie@vangeloven.com t.a.v. Willemien Kruithof (Recruiter). Neem ook een kijkje op www.vangeloven.com