Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst

Werkgever:Tijs & Cyril Makelaardij
Plaats:Meerssen

Ben jij een enthousiaste en gedreven commercieel administratieve kracht die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de vastgoedsector? Dan zijn wij, namens Tijs & Cyril Makelaardij B.V., op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever, Tijs & Cyril Makelaardij B.V., is een bedrijf dat al jaren actief en bekend is binnen de Zuid-Limburgse makelaardij. Tijs & Cyril Makelaardij B.V. is een full service NVM makelaarskantoor, wat betekent dat zij haar klanten van begin tot eind begeleidt en ontzorgt in het verkoopproces. Het team is gedreven en goed georganiseerd. Deze gedrevenheid heeft als doel, dat zowel de verkoper als koper een goed gevoel overhouden aan de verkoop of aankoop. Dit met een persoonlijk benadering.

Vanwege uitbreiding van het team zijn wij namens Tijs & Cyril Makelaardij B.V. op zoek naar een

Commercieel Medewerk(st)er Binnendienst (32 tot 40 uur per week)

Wat ga je doen?

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van ondersteunende, commerciële en administratieve werkzaamheden op het gebied van vastgoedmanagement. Jij bent het eerste aanspreekpunt, zowel telefonisch als digitaal, voor de klanten en prospects. Je bent dé schakel tussen de klanten en het kantoor. Met jouw service- en klantgerichte instelling zorg je ervoor dat de klanten die het kantoor bezoeken zich welkom voelen en op een prettige manier worden ontvangen en te woord gestaan. Proactief weet je de klanten te informeren en bied je ondersteuning aan de makelaars. Op administratief vlak ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van correspondentie en (koop-)overeenkomsten. Ook het verwerken van aan- en afmeldingen van woningen en het bijhouden van CRM-database behoort tot het takenpakket. Daarnaast verzorg je het stuk online media, stel je opdrachten op, maak je dossiers en beheer je deze.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een bevlogen duizendpoot met minimaal een afgeronde mbo-opleiding of gelijkwaardig niveau. Daarnaast beschik je over een aantal jaren relevante werkervaring in een vergelijkbare functie. Bij voorkeur is deze ervaring opgedaan binnen een vastgoedonderneming. Jouw kennis van Word en Excel is goed te noemen en je weet de weg wanneer het gaat om diverse vastgoed gerelateerde ICT-systemen. Je bent in staat om zelfstandig zaken op te pakken en een eigen koers te varen. Je bent accuraat en schroomt daarnaast niet om intern de samenwerking op te zoeken. Uiteraard beschik je over de juiste communicatieve en dienstverlenende vaardigheden, ben je leergierig, enthousiast en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit.

Wat biedt Tijs en Cyril Makelaardij B.V.?

Binnen Tijs & Cyril Makelaardij B.V. krijg je de kans om mee te denken en een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de organisatie. Daarnaast vindt zij het van belang dat je jezelf verder ontwikkelt. Het team gaat op een open en informele manier met elkaar om. De werkomgeving is prettig, de organisatie kent korte lijnen. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform en worden gekoppeld aan de genoten opleiding en opgedane werkervaring.

Interesse?

Indien je interesse hebt in bovengenoemde functie, stuur dan je sollicitatie naar m.jadoul@selexxyz.nl. Voor meer informatie over de functie en het bedrijf kun je contact opnemen met Marloes Jadoul - Ermers via telefoonnummer 06-11733966