Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Marketing/Communicatie Medewerker

Werkgever:Thiessen Wijnkoopers
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

“Thiessen Wijnkoopers sedert 1717”, met het predicaat “hofleverancier”, is het oudste wijnhuis van Nederland en gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Maastricht. Hier bevinden zich een schitterende winkel en eeuwenoude kelders waar evenementen (zoals diners, bruiloften, zakelijke bijeenkomsten, wijnproeverijen) op maat worden georganiseerd. Wij hechten er veel belang aan onze gasten uitstekende service, optimale kwaliteit en persoonlijke aandacht te bieden. De bedrijfscultuur kenmerkt zich als klantgericht, ondernemend, resultaatgericht en nuchter. Wij zoeken een

Marketing/Communicatie Medewerker

Thiessen wil zijn digitale aanwezigheid en herkenbaarheid vergroten. Ook willen wij onze klanten nog beter online gaan bedienen. Wij zijn dan ook op zoek naar een marketing/communicatie medewerker met gedegen kennis van de social media. Je bent in staat om onze strategie te vertalen naar content voor diverse social media kanalen. Je bedenkt nieuwe formats en zorgt voor een goede uitvoering hiervan. Na verloop van tijd verwachten we van je dat je zelf in staat bent campagnes voor te stellen en posts te maken. Je zult je dus moeten vastbijten in onze producten, filosofie, toon en doelgroep. Je kunt overweg met beeldbewerkingsprogramma’s en kunt bijvoorbeeld flyers en brochures ontwerpen. Je bent in staat de website van Thiessen te onderhouden; hierbij beheer je ook de webshop, niet alleen inhoudelijk maar ook de technische kant. Dit is een nieuwe functie, dus je hebt de kans om deze grotendeels zelf in te vullen, uiteraard binnen de afgesproken kaders.

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding waarin communicatie en marketing centraal staan.
  • Je hebt relevante ervaring met het creëren van content voor verschillende social platforms.
  • Je bent creatief en weet hoe je een ‘goed verhaal’ naar een foto of video vertaalt.
  • Je Nederlands is van hoog niveau zowel in woord als geschrift.
  • Kennis van Wordpress en WooCommerce is een pre.
  • Ervaring met tenminste Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn en Youtube.
  • Goede kennis van Google Analytics, Google Adwords en Google Shopping.
  • Enthousiasme, initiatiefrijk en meedenkend zijn sleutelwoorden; ook ben je een echte teamplayer.

Wat bieden wij jou:

In eerste instantie een jaarcontract voor 32 uur per week en een marktconform salaris. Pas je binnen ons team en heb je het naar je zin, dan behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden. Wij zijn een kleine organisatie en kunnen je volop de ruimte geven om initiatieven te tonen en zelfstandig te werken binnen een jong en fijn team.

Meer informatie of solliciteren?

Wil je meer weten over de functie, dan kun je telefonisch contact opnemen met Gerard Mertz via telefoonnummer 06-21851167 Nadere informatie over ons kun je vinden op www.thiessen.nl Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in bovenstaande vacature? Stuur dan vóór 19 april 2021 je CV met motivatie per email naar info@mourmansgroep.nl, t.a.v. Marita Reynaerts.