Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Klantenservice medewerker hip smartphonemerk

Werkgever:Teleperformance
Plaats:Maastricht

Klantenservice smartphone merk

Een toffe baan. In een tof team. Met een tof bonusmodel! Tijdelijk thuiswerken voor dit te gek smartphone project, daarna gezellig op locatie in Maastricht!

  • Kom bij ons werken en verdien tot 11,37 bruto per uur! (incl. bonus en vakantiegeld)
  • Buiten dit krijg je 22 vakantiedagen die je kunt plussen tot 26 vakantiedagen!
  • Trainingen worden bij ons volledig betaald
  • Je kunt gebruikmaken van ons zeer aantrekkelijke fitnessplan
  • Je kunt profiteren van onze collectieve zorgverzekering

Je zoekt een baan. Natuurlijk wil je een toffe. En die heeft Teleperformance. Bij ons help je mensen écht. Stel je voor, een telefoontje met een oma die haar foto’s niet van haar phone krijgt. Of een chatsessie met een leuke designer die net even zijn instellingen niet goed krijgt. Jij helpt mensen. Je maakt hun dag. Daar word je toch al blij van?

Wie is onze customer service medewerker?

Een enthousiast mens. Gewoon, niet meer niet minder. Enthousiast om te leren. Enthousiast om te doen waar klanten mee geholpen zijn en bovenal enthousiast om een sterk team, nog sterker te maken. Het zit namelijk zo, alles wat je nog niet weet over de phones, techniek en andere ingewikkelde zaken, dat leren wij aan jou. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat je dan nog doller wordt op die mooie innovatieve producten!

Heb je interesse in deze vacature?

Wegens de maatregelen van het RIVM werven wij momenteel niet op locatie, daarom krijg jij nu de unieke kans om eerst thuis aan de slag te gaan! Digitaal een betaalde training, online verbonden met je collega’s en vanuit huis de werkzaamheden uitvoeren. Zodra het weer mogelijk is zul je je thuiswerkplek inruilen voor een werkplek op ons kantoor in Maastricht. Ben jij klaar voor dit avontuur?

Solliciteer dan snel via de SOLLICITEREN knop!

Tot snel! Nicolle Boon, recruitment@nl.teleperformance.com 06-14463707

Acquisitie op basis van deze vacature? #doemaarniet.