Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Personeelsfunctionaris

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Personeelsfunctionaris (vacaturenr. 1378)

Wil je graag betrokken zijn bij onderwijs en daaraan bijdragen door jouw kennis en kunde in te zetten?Bij ons zijn medewerkers van de scholen, de zes servicepunten in de clusters en het Bestuursbureau ondernemende professionals die hun vak verstaan.

Vacature informatie:

Wij zoeken:

Voor de ondersteuning van de schoollocaties in Maastricht zoeken wij een personeelsfunctionaris. Je ondersteunt de directies en hoofd P&O bij de uitvoering van het personeelsbeleid. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van mutaties en correspondentie die te maken hebben met in-, door- en uitstroom. Je bent het eerste aanspreekpunt voor en geeft adviezen aan medewerkers en leidinggevenden op het gebied van arbeidsvoorwaarden, regelingen en procedures.

Wij vragen:

- MBO+ opleiding in het vakgebied - algemene kennis op het gebied van salaris- en personeelsadministratie - kennis van AFAS Profit, Insite en Foleta is een pré - Je bent in staat om overzicht te bewaren en procesmatig te denken - Je bent betrouwbaar, integer, nauwkeurig, collegiaal, zelfstandig en stressbestendig

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

denise.janssen@stichtinglvo.nl

Denise Janssen, teamleider salarisbeheer/arbeidsvoorwaarden, tel. +31 6 48592799 , email denise.janssen@stichtinglvo.nl

Overige informatie:

Voor meer informatie over onze school neem dan een kijkje op onze website: