Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent D&P Bonnefanten College Maastricht

Werkgever:Stichting LVO
Plaats:Maastricht-Airport

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent D&P Bonnefanten College Maastricht (nr. 3292)

Wat wordt jouw uitdaging? Als docent bij LVO draag je bij aan ons onderwijs en dat is altijd in ontwikkeling.Ben je ondernemend en haal je energie uit de successen van iedere leerling? Dan maken we graag kennis met je!

Functie informatie

Wij zoeken:

Wij zoeken een docent D&P voor onze VMBO Basis Kader. Je bent coach (mentor) van een groep leerlingen en wordt onderdeel van een kleinschalig (sub)team van docenten D&P. Dit team verzorgt in een onderlinge taakverdeling (werkplekkenstructuur) alle lessen binnen het profieldeel D&P en de beroepsgerichte keuzevakken. Een belangrijk onderdeel van je werk is het coachen en begeleiden van de leerlingen tijdens de onderwijsactiviteiten D&P. Je voert reflectiegesprekken, ondersteunt bij plannen en organiseren en bent proactief bij het signaleren van eventuele knelpunten. Collegiale consultatie is een belangrijk middel in dit kleinschalig (sub)team. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor het draaien van het onderwijsprogramma èn de ondersteuning en begeleiding van de leerlingen. Bevoegdheid en/of bekwaamheid in het vakgebied is een vereiste. Je bent in bezit van je onderwijsbevoegdheid D&P of bereid deze te behalen met een scholingstraject. Affiniteit met de aangegeven doelgroep en leeftijdscategorie is een pre. Jouw pedagogische vaardigheden zijn goed ontwikkeld, je bent flexibel en creatief.

Wij vragen:

Bevoegdheid en/of bekwaamheid in het vakgebied is een vereiste. Je bent in bezit van je onderwijsbevoegdheid PABO en/of een tweedegraads bevoegdheid. Affiniteit met de aangegeven doelgroep en leeftijdscategorie is een pre. Jouw pedagogische vaardigheden zijn goed ontwikkeld, je bent flexibel en creatief.

Wij bieden:

We bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een brede cafetariaregeling en opleidingsmogelijkheden. Meer weten over het CAO VO? Op de website van de VO-raad staat de meest actuele informatie over deze CAO voor het voortgezet onderwijs. Je kunt daar de CAO downloaden.

Geïnteresseerd?

t.a.v. Ilse Thimister via onderstaand mailadres:vacature.maastricht@stichtinglvo.nl