Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Manager Thuiszorg

Werkgever:Stichting De Keerderberg
Plaats:Cadier en Keer

Wij zijn op zoek naar een

Manager Thuiszorg (32-36 uur per week)

Voor een ambitieuze wijkverpleegkundige mogelijk een volgende stap?

Wie zijn wij

De Keerderberg is een huis met een bijzondere aard en op ons wooncomplex kunnen zo’n 30 bewoners verblijven. Die bijzondere aard komt door het feit dat wij onderdeel uitmaken van het (toekomstige) landgoed Keerderberg. De Keerderberg is een huis met een open karakter. Dit wil zeggen dat wij geen gesloten afdelingen hebben en wij ook onze bewoners met geheugenverlies en dwaalgedrag de mogelijkheid geven om zich vrij te bewegen. Wij hebben de mogelijkheid hen te monitoren om onveilige situaties zoveel mogelijk tegen te gaan. Tevens verzorgt De Keerderberg klantgerichte thuiszorg, door een kleinschalig team, in een straal van ongeveer 10 km, waaronder Cadier en Keer, Bemelen en Eckelrade.

Wat ga je doen

Je komt terecht in een klein team. Jij gaat de extramurale taken coördineren en verder uitbreiden. Op dit moment leveren we nog op vrij beperkte schaal thuiszorg, maar we hebben grootse plannen met deze extramurale tak. Die plannen beginnen met het aannemen van jou: een ambitieuze, commerciële netwerker met verstand van zorginhoudelijke zaken.

Jouw profiel

Je bent een ervaren wijkverpleegkundige en je houdt van je vak. Maar je droomt van méér. Je zou best leiding willen geven, maar als manager in een grote thuiszorgorganisatie zou jij je vak te veel gaan missen. Je zoekt meer naar een combinatie. Een functie waarin je als wijkverpleegkundige werkt, én nieuwe klanten werft, én je eigen nieuwe wijkteam uitbouwt, én leiding geeft. Zo groei je geleidelijk van wijkverpleegkundige naar de rol van Manager Thuiszorg. Stichting De Keerderberg biedt je die kans om te groeien.

  • Je bent van nature een pionier die graag iets nieuws ontwikkelt.
  • Je hebt de opleiding HBO-V afgerond en ruime ervaring als wijkverpleegkundige. Indiceren is voor jou dan ook geen probleem.
  • Je hebt ook al wat ervaring opgedaan met coördinerende taken en bent prima in staat om methodisch te werken. We verwachten een gedegen plan van aanpak dat je stap voor stap uitvoert.
  • Je bent commercieel ingesteld en kunt De Keerderberg op de juiste plekken ‘verkopen’.
  • Je bent namelijk een echte netwerker die door huisartsen, paramedici en andere stakeholders als serieuze gesprekspartner wordt gezien. Als je al een netwerk hebt opgebouwd in Cadier en Keer en omgeving, is dat natuurlijk helemaal fantastisch.
  • Je bent communicatief vaardig en kan onze kleinschalige, persoonlijke thuiszorg goed onder de aandacht brengen bij potentiële nieuwe cliënten.
  • Je hebt een neus voor thuiszorg-talent en breidt je wijkteam steeds verder uit met nieuwe verzorgenden en verpleegkundigen.
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten en kijkt ernaar uit om jouw eigen, groeiende wijkteam aan te sturen.
Wat bieden wij jou

Een unieke kans om je te ontwikkelen tot een volwaardige Thuiszorg Manager. Cursussen en trainingen die je helpen om verder te groeien in je nieuwe rol. Een vaste baan in een informele, platte organisatie met korte lijnen naar de directeur en de zorgmanager. Daarnaast een leuke functie bij een gezellige, kleinschalige en succesvolle zorginstelling. Eveneens veel ruimte voor eigen inbreng binnen een platte organisatie met korte communicatielijnen. De functie is ingeschaald in FWG 55 conform de CAO VVT.

Jouw reactie

Het wervingsproces wordt begeleid door Hoedemakers Personeelsadvies. Heb je vragen, bel dan even met onze directeur dhr. Villevoije 043-8552530 Ben je enthousiast? Solliciteer dan door een korte motivatie en je CV te mailen naar: secretariaat@keerderberg.nl