Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Manager Thuiszorg

Werkgever:Stichting De Keerderberg
Plaats:Cadier en Keer

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Stichting De Keerderberg

Hé, ambitieuze wijkverpleegkundige, ben jij toe aan de volgende stap? Je bent een ervaren wijkverpleegkundige en je houdt van je vak. Maar je droomt van méér. Je zou best leiding willen geven, maar als manager in een grote thuiszorgorganisatie zou je je vak te veel gaan missen. Je zoekt meer naar een combi. Een functie waarin je als wijkverpleegkundige werkt, én nieuwe klanten werft, én je eigen nieuwe wijkteam uitbouwt, én leiding geeft. Zo groei je geleidelijk van wijkverpleegkundige naar de rol van Manager Thuiszorg. Stichting De Keerderberg biedt je die kans om te groeien:

Manager Thuiszorg 32-36 uur per week FWG 50, met doorgroeimogelijkheid naar 55

Stichting De Keerderberg is een zelfstandig woonzorgcentrum boven op de berg in Cadier en Keer. We leveren verzorging en verpleging aan zo’n 30 bewoners. Heel kleinschalig dus, en daarmee extra gezellig en informeel. Naast onze intramurale zorg leveren we thuiszorg aan ouderen in Cadier en Keer en omgeving. Je komt terecht in een klein team met twee verpleegkundigen die zowel intramuraal als extramuraal werken. Jij gaat hun extramurale taken coördineren en verder uitbreiden. Nu leveren we nog op vrij beperkte schaal thuiszorg, maar we hebben grootse plannen met deze extramurale tak. Die plannen beginnen met het aannemen van jou: een ambitieuze, commerciële netwerker met verstand van zorginhoudelijke zaken.

Je herkent je in dit profiel:

  • Je bent van nature een pionier die graag iets nieuws ontwikkelt.
  • Je hebt de opleiding HBO-V afgerond en ruime ervaring als wijkverpleegkundige. Indiceren is voor jou dan ook geen probleem.
  • Je hebt ook al wat ervaring opgedaan met coördinerende taken en bent prima in staat om methodisch te werken. We verwachten een gedegen plan van aanpak dat je stap voor stap uitvoert.
  • Je bent commercieel ingesteld en kunt De Keerderberg op de juiste plekken ‘verkopen’.
  • Je bent namelijk een echte netwerker die door huisartsen, paramedici en andere stakeholders als serieuze gesprekspartner wordt gezien. Als je al een netwerk hebt opgebouwd in Cadier en Keer en omgeving, is dat natuurlijk helemaal fantastisch.
  • Je bent communicatief vaardig en kan onze kleinschalige, persoonlijke thuiszorg goed onder de aandacht brengen bij potentiële nieuwe cliënten.
  • Je hebt een neus voor thuiszorg-talent en breidt je wijkteam steeds verder uit met nieuwe verzorgenden en verpleegkundigen.
  • Je hebt leidinggevende kwaliteiten en kijkt ernaar uit om jouw eigen, groeiende wijkteam aan te sturen.

Dit bieden wij jou:

  • Een unieke kans om je te ontwikkelen tot een volwaardige Thuiszorg Manager.
  • Cursussen en trainingen die je helpen om verder te groeien in je nieuwe rol.
  • Een vaste baan in een informele, platte organisatie met korte lijntjes naar de directeur en zorgmanager. Je kunt snel schakelen, hebt veel inspraak en dus ook veel grip op je eigen werk.

Interesse?

Heb je vragen, bel dan even met onze zorgmanager Marij Knoors of de directeur dhr. Villevoije 043-8552530. Je sollicitatiebrief en je CV kun je september sturen naar secretariaat@keerderberg.nl

Pluspunten van De Keerderberg:

+ Het kleinschalige karakter: korte lijntjes, geen vergadercultuur + De werksfeer is informeel en gezellig: het is net één grote familie + Je wordt betrokken bij veranderingen + Je hebt veel grip op je eigen werk