Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Activiteitenbegeleider

Werkgever:Stichting De Keerderberg
Plaats:Cadier en Keer

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Stichting De Keerderberg

Laat jij onze bewoners stralen dankzij jouw activiteiten? Je kracht ligt in het organiseren van kleinschalige activiteiten waarbij oprechte aandacht en het bieden van de juiste begeleiding centraal staat. Bij Stichting De Keerderberg krijg je de tijd om je écht te verdiepen in de wensen van onze mensen. Zodat je ze kunt laten stralen van oor tot oor. Ben jij onze nieuwe:

Activiteitenbegeleider 18 uur per week FWG 35

Je komt terecht in een gezellige, kleinschalige zorginstelling boven op de Keerderberg in Cadier en Keer. Ons woonzorgcentrum bestaat uit drie etages waar in totaal dertig bewoners wonen. Je biedt op elke etage activiteiten aan. Soms in een klein groepje in de centrale ruimte, soms individueel op de kamer van de bewoner. Je werkt samen met onze andere parttime activiteitenbegeleider. Samen ontwikkelen jullie nieuwe kleinschalige activiteiten die goed aansluiten bij de wensen van onze bewoners. Je werkt hierbij samen met de gastvrouwen, vrijwilligers en zorgmedewerkers die onze bewoners ook goed kennen en tijd vrijmaken om iets leuks met ze te doen.

Je herkent je in dit profiel:

  • Je hebt een mbo-4 opleiding gevolgd op het gebied van activiteitenbegeleiding en hebt ervaring in dit vak.
  • Je hebt veel affiniteit met ouderen met dementie. Een groot deel van onze bewoners heeft namelijk een psychogeriatrisch ziektebeeld.
  • Je gaat methodisch te werk. Je maakt bijvoorbeeld per cliënt een levensboek dat houvast biedt in het aanbod van persoonsgerichte activiteiten.
  • Je inventariseert, coördineert, observeert, rapporteert en evalueert. Zodat we in elk dossier terugvinden wat de toegevoegde waarde van jouw activiteiten is.
  • Je werkt doelgericht: jouw activiteiten leveren een bijdrage aan het welzijn en de gezondheid van onze bewoners.
  • Je enthousiasme is aanstekelijk: voor bewoners, medewerkers en vrijwilligers.
  • Je vindt het uitdagend om nieuwe activiteiten te ontwikkelen en uit te proberen.
  • Je bent analytisch ingesteld en je kunt problemen signaleren en oplossen.
  • Je bent een goede communicator met oog voor bewoners, familie, vrijwilligers en collega’s.

Dit bieden wij jou:

  • Een leuke baan in onze kleinschalige zorginstelling, waar iedereen elkaar kent en informeel met elkaar omgaat.
  • De kans om je talenten nog verder te ontplooien, bijvoorbeeld een cursus of training te volgen.
  • Een kort lijntje met het management, waardoor jouw nieuwe ideeën snel uitvoerbaar zijn.

Nieuwsgierig?

Heb je vragen, bel dan even met onze zorgmanager Marij Knoors: 043-855 2530 menuoptie 5, of mail je vragen naar zorgmanager@keerderberg.nl Je sollicitatiebrief en je CV kun je vóór 20 juli sturen naar zorgmanager@keerderberg.nl De gesprekken vinden begin augustus plaats.

Pluspunten van De Keerderberg:

+ Het kleinschalige karakter; er wonen in totaal maar 30 mensen bij ons + Je komt in een leuk, jong team met vooral twintigers + De werkdruk is lang niet zo hoog als in andere woonzorgcentra + Daardoor heb je echt de tijd om er voor onze bewoners te zijn