Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zorgondersteuner Valkenheim

Werkgever:Sevagram
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor jou

Van jou

  • Een goed salaris tot maximaal €2271,94 bruto per maand (bij 36 uur)
  • Werken in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s
  • Ruimte voor ontwikkeling
  • Twee maanden vooruit inzicht in jouw rooster welke wordt samengesteld in overleg met jou en je collega’s en waarin er ruimte is voor een vaste vrije dag
  • Een structurele baan met uitzicht op vast dienstverband na een jaar, voor 18 uur per week
  • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering
  • Je bent vriendelijk, maakt gemakkelijk contact met anderen en weet goed de rust te bewaren binnen een werkomgeving die continu in beweging is
  • Dat jij in deze functie diensten van 5 uur werkt en dus meerdere dagen per week wordt ingezet is voor jou geen probleem. Ook ben je van mening dat regelmatig in de avonden en/of de weekenden werken jouw baan juist afwisselend maakt
  • Je hebt iets bijzonders met de doelgroep ouderen
  • Jij staat te trappelen om meer te leren over bijvoorbeeld het omgaan met bewoners met een psychiatrische hulpvraag, schoonmaaktechnieken en hygiëne.

Jouw koers

Als zorgondersteuner bij Valkenheim heb jij een stabiele en gezellige baan waar je de ruimte krijgt om verder te groeien. Kom jij ons team versterken? Wij zoeken twee nieuwe collega’s! Kom jij bij ons werken dan kom jij te werken binnen een enthousiast en divers team waar iedereen zijn/haar eigen rol en talenten heeft. Uiteraard ontvang jij ook een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag en gaan we het liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Wat ga jij doen als zorgondersteuner?

Als zorgondersteuner ben je, samen met de collega’s in je team, verantwoordelijk voor het runnen van het huishouden en zorg je voor een huiselijke sfeer. Je grootste uitdaging en motivatie is dat je bewoners een fijne dag wilt geven, waarbij jouw rol is dat je iedereen persoonlijke aandacht geeft, zorgt voor een gezellige en schone woonomgeving en het ontbijt, de lunch of het diner tot hoogtepunten van de dag maakt. Afwisselend en dankbaar werk dus. De collega’s zitten met smart op jouw hulp te wachten en onze bewoners op jouw gezelligheid!

Waar ga jij werken?

Jij komt te werken bij Sevagram waar jij je inzet voor de bewoners van onze locatie Valkenheim. De bewoners van Valkenheim verblijven door de gevolgen van de watersnoodramp tijdelijk binnen andere zorgcentra van Sevagram. Jij start met werken binnen onze locaties in Maastricht. De verwachting is momenteel dat deze bewoners begin/medio 2022 (gedeeltelijk) terug naar hun geliefde Valkenburg kunnen keren. Zodra dit weer mogelijk is zal jij meebewegen en vanuit jouw rol verder werkzaam zijn binnen locatie Valkenheim in Valkenburg.   

Pak het moment 

Ga jij als zorgondersteuner hét verschil maken voor onze bewoners? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! 

Wil jij solliciteren voor deze functie als zorgondersteuner in Maastricht/Valkenburg? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Heb je eerst wat vragen? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie? Francis Schlijper (teammanager zorg) vertelt je graag meer!

 

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.