Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Zorgondersteuner met optie tot doorgroei naar zorgassistent locatie Langedael

Werkgever:Sevagram
Plaats:Vaals

Zorgondersteuner / zorgassistent

Wil jij van betekenis zijn binnen de zorg en werken binnen de mooiste, modernste zorg locatie van Vaals? Grijp dan nu je kans en maak onderdeel uit van (vernieuwd) Langedael! 

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Locatie Langedael zit momenteel in de afrondende fase van een grote renovatie waarbij de bestaande bouw in hartje Vaals in fases is aangepakt. Beetje bij beetje veranderde de locatie in een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. De locatie krijgt hierbij een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Twee afdelingen zijn al volledig in gebruik en naar verwachting is de volledige verbouwing op korte termijn afgerond. 

Klik hier voor meer informatie over (de renovatie van) onze locatie. 

Jouw baan als zorgondersteuner of zorgassistent binnen Langedael in Vaals

Wij bieden je de mogelijkheid om te starten in de functie van zorgondersteuner of in de functie van zorgassistent waarbij je alle fijne kneepjes van het vak geleerd krijgt door onze docenten. Jij werkt maximaal 20 uur per week (meer uren niet mogelijk) verdeeld over meerdere dagen. Je werkt diensten van 4 a 5 uur per dag in de ochtenden en in de middag/avonden.

Als zorgondersteuner ligt jouw focus op het ondersteunen bij maaltijden, activiteiten en facilitaire zaken zoals de bedden afsoppen. Indien je wil doorgroeien naar zorgassistent zorg jij naast persoonlijke aandacht ook voor een stukje persoonlijke zorg voor onze bewoners. Zo ondersteun jij je collega’s bij lichte zorgtaken zoals wassen, aankleden, toiletgang en bijvoorbeeld het aantrekken van steunkousen.
 

Wat verdien jij als zorgondersteuner of zorgassistent bij Sevagram?

Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023. 
•   In deze functie start jij met een salaris tussen €12,50 – €15,44 bruto per uur met de mogelijkheid tot doorgroei naar €13,01 – €16,41 in de functie van zorgassistent.
•  Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren.
•  We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. 

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)
 

Wil jij solliciteren op deze baan bij Langedael in Vaals?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt reageren door je gegevens achter te laten via de sollicitatie button.
Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanager Malou vertelt je graag meer 06 48 12 69 90.

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.