Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG voor onze aanleunwoningen

Werkgever:Sevagram
Plaats:Vaals

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij zin om als Verzorgende IG aan de slag te gaan bij onze aanleunwoningen in Heuvelland? De vrijheid van de thuiszorg, de gezelligheid van het werken met collega’s maar geen gesplitste diensten. Het kan!

Als verzorgende IG binnen onze (semi) extramurale zorg verleen jij zorg aan huis voor de bewoners van de aanleunwoningen van onze locaties in Gulpen en Valkenburg of in Vaals. Jij hebt een unieke functie als zorgverlener in de directe nabijheid van de thuissituatie van de bewoners. Je levert zorg op maat. Hierdoor kunnen de bewoners langer zelfstandig met behoud van eigen regie in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Werken als Verzorgende IG binnen de aanleunwoningen kent veel vrijheid maar vraagt ook om een verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap. Je verleent zorg maar monitort daarbij ook hoe een bewoner zich verder ontwikkelt en anticipeert op verandering. Je weet wat er speelt achter de voordeur en staat in nauwe verbinding met collega’s en huisartsen. We leveren persoonsgerichte zorg op een liefdevolle en warme manier. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. De wens van de bewoner staat hierin centraal!

Pas jij als verzorgende IG’er in ons team?

  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen. Daarnaast sta je te springen om mee te denken over hoe wij onze zorg kunnen blijven optimaliseren;
  • Jij voelt je als een vis in het water binnen een functie die veel vrijheid en zelfstandigheid kent;
  • Je bent flexibel en bent in het bezit van een rijbewijs om je te kunnen verplaatsen tussen de aanleunwoningen;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3. 

Waar kun jij op rekenen als Verzorgende IG binnen ons team?

Alles wat je aandacht geeft groeit, en dat geldt ook voor onze medewerkers! Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als verpleegkundige weet jij hoe de zorg in elkaar zit. Jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze planetree visie! Sevagram staat voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Wat kun je verder verwachten?

  • Je krijgt een vast rooster en wordt per dag op een van de locaties (Valkenburg/Gulpen of Vaals) ingeroosterd. Je werkt dus geen gesplitste of dubbele diensten en werkt ochtend-of avonddiensten;
  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband. Direct een vast dienstverband behoort ook tot de mogelijkheden;
  • Salaris volgens cao VVT FWG 40, met een maximum bruto maandsalaris van €3.060,18 op basis van een 36-urige werkweek;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Matchen we?

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Reageer via de solliciteer knop en wij zien je sollicitatie met plezier tegemoet.
Eerst nog wat vragen of wil je meer weten over de mogelijkheden? Dan mag je altijd bellen, appen of mailen met ons recruitment team via 06-18353245 of vacatures@sevagram.nl

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag maakt deel uit van de benoemingsprocedure.