Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG PG of Somatiek

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Verzorgende IG in Maastricht - PG of Somatiek

Als verzorgende IG bij Scharwyerveld in Maastricht heb jij een stabiele en gezellige baan waar je de ruimte krijgt om verder te groeien. Kom jij ons team versterken? Dan kom jij te werken op een van onze huiselijke afdeling waar iedereen zijn/haar eigen rol en talenten heeft! Uiteraard ontvang jij ook een goed salaris, een onregelmatigheidstoeslag en gaan we het liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Waar ga jij werken?

Jij komt te werken bij Sevagram locatie Scharwyerveld. Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Onze locatie heeft twee grote afdelingen waarbij onze huiskamer centraal staat. Bij ons wonen mensen die door een lichamelijk probleem niet langer thuis kunnen wonen, maar ook mensen met dementie. Welke afdeling en team het beste bij jou past? Dat zoeken we samen uit.

Daarnaast werk je bij Sevagram binnen een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als verzorgende IG weet jij hoe de zorg in elkaar zit. Jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze Planetree visie! Want wij staan voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Wat ga jij doen als verzorgende IG?

Als verzorgende IG binnen Scharwyerveld in Maastricht werk je intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Vanuit jouw functie ben jij aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun familie. Je ondersteund bij het opstellen en de evaluatie van zorgleefplannen. Verzorgt, begeleidt en verpleegt bewoners en verricht indien nodig verschillende verpleegtechnische handelingen. Je signaleert, interpreteert en adviseert op basis van jouw medische kennis.

Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen.

Matchen we?

Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.

We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!