Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG in onze aanleunwoningen

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Verzorgende IG in onze aanleunwoningen in Maastricht

Als Verzorgende IG in onze thuiszorg heb jij een stabiele en gezellige baan met ruimte om verder te groeien. In dit team heeft iedereen zijn/haar eigen rol en talenten. We zijn benieuwd naar jou!

Op welke Sevagram locatie in Zuid-Limburg ga jij aan de slag?

Als Verzorgende IG kom je te werken in een van onze teams in Maastricht. Onze zorgwoningen, ook wel aanleunwoningen genoemd, geven bewoners de mogelijkheid om zelfstandig te wonen in de nabijheid van onze zorgcentra. Je gaat als het ware op bezoek waardoor er veel afwisseling zit in je fysieke werklocatie.

Bij Sevagram werk je in een gecertificeerde Planetree organisatie. We bieden je de ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen. Als Verzorgende IG weet jij hoe de zorg in elkaar zit, jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Dit past precies bij onze Planetree visie! Want wij staan voor betere zorg, een helende omgeving en een gezonde organisatie.

Werken bij Verzorgd wonen wat voor jou?

In onze extramurale zorg heb jij een unieke functie als verzorgende IG in de directe nabijheid van de thuissituatie van de bewoners. Je levert echt zorg op maat! Hierdoor kunnen de bewoners langer zelfstandig met behoud van eigen regie in hun vertrouwde omgeving blijven wonen.

Werken in de thuiszorg kent veel vrijheid maar vraagt ook om een verantwoordelijkheidsgevoel en ondernemerschap. Je verleent zorg maar monitort daarbij ook hoe een bewoner zich verder ontwikkelt en anticipeert op verandering. Je weet wat er speelt achter de voordeur en staat in nauwe verbinding met in- en externe collega’s. We leveren persoonsgerichte zorg op een liefdevolle en warme manier. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. De wens van de bewoner staat hierin centraal!

Matchen we?

Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.

We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!