Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG Dr. Ackenshuis

Werkgever:Sevagram
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Werken vanuit je hart. Sevagram staat als Planetree gecertificeerde organisatie middenin de samenleving. We zijn er voor anderen. Voor onze cliënten, hun families (of vrienden) en voor jou.  Als Verzorgende IG ben jij het eerste aanspreekpunt voor een deel van onze bewoners en hun familie. Je onderhoudt op een warme manier het contact met hen en bouwt hierdoor een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt ervoor dat jij weet wat er speelt en je hier zo goed mogelijk op kunt inspelen.

Verantwoordelijkheid. Daarnaast dien je als vraagbaak voor collega’s en leerlingen en onderhoud je contacten met de artsen. Regelmatig neem je de rol van dagoudste voor je rekening waarbij jij gedurende de dienst eindverantwoordelijkheid draagt voor het gehele zorgproces. Daarin krijg jij de vrijheid om zaken naar eigen inzicht aan te pakken en stimuleren we inbreng van nieuwe ideeën!

Iedere dag een nieuwe uitdaging. Als verzorgende IG binnen Dr. Ackenshuis ben je verzekerd van een veelzijdige en uitdagende baan. Je werkt intensief samen met collega’s van verschillende disciplines waarbij jullie je iedere dag opnieuw inzetten om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Wij hebben mogelijkheden binnen de afdeling woonzorg of PG.

 

Zo maak jij het verschil 

  • Jij staat sterk in je schoenen en weet het hoofd koel te houden in drukke en acute situaties;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep woonzorg en/of PG en werkt graag binnen een groot huis waar iedere afdeling zijn eigen huiselijke karakter heeft en voldoende doorgroeimogelijkheden zijn;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3. 

 

Waar kun jij op rekenen? 

  • Een team van enthousiaste collega’s die elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken; jij bent van harte welkom!;
  • Sevagram is een grote organisatie in de regio. Wij hebben hierdoor voldoende mogelijkheden om je horizon te blijven verbreden;
  • Wij bieden jou een jaarcontract voor +/- 20 uur (uren in overleg) met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens FWG 40 (afhankelijk van ervaring) cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, een mooi pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

 

Pak deze kans en solliciteer!

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Dan maken we graag kennis met je! Stuur je cv en een motivatie voor 30 november via de sollicitatiebutton. We laten ons graag verrassen! Heb je vooraf nog vragen? Voor meer informatie kun je bellen met (je misschien wel nieuwe Teammanager) Bea van der Voort of Lilian Crutzen.

 

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. Een referentieonderzoek en assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.