Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: verpleegkundige binnen Scharwyerveld

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

MBO verpleegkundige PG binnen Scharwyerveld in Maastricht

Een huiselijke, knusse plek, waar iedereen zijn/haar eigen rol en talenten heeft. Dat is waar Scharwyerveld voor staat. Als Verpleegkundige heb jij een stabiele en gezellige baan waar je de ruimte krijgt om verder te groeien. Uiteraard gaan we liefst een langdurige samenwerking met je aan!

Op welke locatie ga je aan de slag?

Woon jij Zuid-Limburg? Dan is er altijd een Sevagram locatie dichtbij huis. In het geval van deze vacature ga je aan de slag op onze locatie Scharwyerveld, in Maastricht.

Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Onze locatie heeft twee grote afdelingen, PG en Somatiek, waarbij onze grote huiskamer centraal staat. Wanneer je onze afdeling binnenstapt komt je de gezelligheid direct tegemoet. Want we richten ons hier natuurlijk niet alleen op de fysieke zorg van onze bewoners, maar ook op een fijne gezellige dag invulling. En dat is direct merkbaar. Als verpleegkundige weet je dan ook wat er speelt, bij de bewoners én bij je collega’s!Zo zorgen we ervoor dat de zorg van morgen, net een beetje beter is dan vandaag.

Jouw baan als Verpleegkundige op Scharwyerveld in Maastricht

Natuurlijk willen wij dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken hoe we jou het beste in jouw rol kunnen zetten! Maar we kijken ook naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Bedrijfsprofiel

Zijn we een match?

Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.

We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!