Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Teammanager Thuiszorg

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Sevagram is een onderscheidende maatschappelijk betrokken zorgorganisatie en biedt zorg in de regio’s Parkstad, Heuvelland en Maastricht. Met ruim 2.750 medewerkers en 1.200 vrijwilligers is Sevagram één van de grotere werkgevers in Zuid-Limburg. Zorgverleners zijn elke dag weer betrokken, gepassioneerd, innovatief en resultaatgericht aan het werk: ”Zorg en werken met bezieling” dat is waar Sevagram voor staat. Sevagram biedt zorg op 22 locaties, bestaande uit 19 zorgcentra, een revalidatiecentrum, twee hospices en diverse aanleunwoningen.

Sevagram omarmt voor haar mensgerichte zorg het Planetreeconcept. Dat betekent veel aandacht en warmte voor cliënten en hun familie, maar ook oprechte aandacht voor medewerkers, vrijwilligers én stakeholders. Even de tijd nemen om naar iemands verhaal te luisteren, een hand op de schouder… In welke functie je ook zit, het verschil maken we sámen. Onze inzet is ouderen optimaal te ondersteunen, het gaat in essentie om welzijn en kwaliteit van leven. Het gaat bij de Sevagramfamilie om sfeer en verbondenheid, ook in lastige tijden. Sevagram zegt niet voor niets: zorg met bezieling, ook bij mensen thuis!

Namens onze opdrachtgever zijn wij voor de regio Maastricht op zoek naar een:

Teammanager Thuiszorg

Heb jij een passie voor werken in de wijk en ben je toe aan een nieuwe uitdaging binnen een groeiende organisatie? Lees dan snel verder!

De functie       

Wij zoeken een enthousiaste Teammanager die de thuiszorgtak van cluster Maastricht naar een hoger niveau weet te brengen!

Als ondernemende leidinggevende ben je de verbindende factor tussen de wijkteams, cliënten, en externe stakeholders. Daarnaast weet je de strategie te vertalen naar tactisch beleid en operationele doelstellingen. Je stuurt je teamleden met persoonlijke betrokkenheid aan en kan de kwaliteit van zorgverlening met je inzet en bevlogenheid naar een hoger niveau brengen. Je bent in staat om te communiceren op diverse niveaus (van hulp bij de huishouding tot huisartsen), je houdt van een dynamische werkomgeving en weet te laveren tussen diverse belangen. Bovendien ken je de sociale kaart en problematieken die er spelen in de wijk en ben je in staat om de ketenzorg op wijkniveau te optimaliseren.

Kortom je verbindt leiderschap aan ondernemerschap en kent de KPI’s die van belang zijn om een gezonde bedrijfsvoering te waarborgen. Je zorghart is je leidraad maar de zakelijke belangen binnen de thuiszorg weet je naar de zorgmedewerkers uit te leggen.

Werkzaamheden:

  • Het onderzoeken van kansen en bedreigingen in de thuiszorg, het creëren van ketenzorg en daarop acteren;
  • Het verder positioneren en professionaliseren van de thuiszorg op wijkniveau;
  • Verbinding leggen tussen extramurale en intramurale zorg (voorportaal voor intramurale zorg);
  • Het aansturen van teamleden (125 medewerkers) variërend van wijkverpleegkundige tot medewerker huishoudelijke hulp;
  • Sturen op KPI’s zowel zorginhoudelijk als bedrijfsvoering.

Wat zoeken wij:

  • Een relevante Hbo-opleiding op het gebied van zorg, aangevuld met een managementopleiding;
  • Minimaal drie jaar aantoonbare leidinggevende ervaring binnen de wijkverpleging;
  • Kennis van Thuiszorg (financieringsstromen, stakeholders, diensten zoals volledig pakket thuis, sociale kaart);
  • Je ziet kansen en weet deze om te zetten in doelgerichte acties, je bent niet bang om initiatief te nemen en verantwoordelijkheid te dragen;
  • Je bent in staat om een visie te vertalen naar de praktijk, je bent gedreven, ambitieus en resultaatgericht;
  • Je kunt mensen enthousiasmeren en laten samenwerken en je hebt aandacht voor je team.

Zo maakt Sevagram het verschil!

  • Zodra jij beschikbaar bent, kun je starten;
  • Medewerkers groeien met de organisatie mee, Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
  • Het betreft een fulltime dienstverband (36 uur);
  • Salaris conform FWG 55, CAO VVT;
  • Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer .

Reageren?      

Hebben wij je interesse gewekt met bovenstaande omschrijving, solliciteer dan nu met je sollicitatiebrief en CV en stuur je gegevens naar:karen.coolegem@schakelpunt.com

Voor meer informatie kun je kijken op www.sevagram.nlof bellen met Karen Coolegem

op +31 6 53171523 .

Van alle nieuwe medewerkers wordt voorafgaand aan de indiensttreding een verklaring omtrent gedrag (VOG) gevraagd. Een referentieonderzoek en assessment maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Type baan:

Fulltime

Contactpersonen:

Karen Coolegem (Schakelpunt)

tel.: +31 6 53171523

Referentienummer:

2020/136

Sluitingsdatum:

01-10-2020

  • 01-10-2020


Maastricht

,