Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: MBO-verpleegkundige locatie Dr. Ackenshuis

Werkgever:Sevagram
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Heb jij een hart voor de zorg? Ben jij flexibel en houd je van een inhoudelijke en verantwoordelijk functie? Lees dan verder en solliciteer!

Voor de locatie Dr. Ackenshuis zoeken wij een Mbo-verpleegkundige (circa 24 uur per week, uren zijn bespreekbaar)

Als Mbo-verpleegkundige binnen Sevagram draag jij, samen met je collega’s, de zorg voor onze bewoners. Hierin heb je iedere dag de kans om hét verschil te mogen maken. Jij levert de best mogelijke verpleegkundige zorg samen met je team. Met je warme manier van werken weet jij onze bewoners een prettige dag, fijne avond of rustige nacht te bezorgen.

In deze zelfstandige functie ben jij verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de verpleegkundige zorg en het welzijn van de bewoners. Je bent pro-actief, flexibel en leergierig. Jij weet als geen ander wat het betekent om de handen uit de mouwen te steken maar je bent ook in staat is om het team mee te helpen ontwikkelen naar de volgende fase.

We willen groeien, ons blijven ontwikkelen en innoveren. We realiseren ons dat we daarbij onze medewerkers moeten ondersteunen en coachen. Samen met de coördinatoren zorg en welzijn draag je dagelijks bij aan een goede teamontwikkeling.

Zo maken wij het verschil!

  • Werken in een Planetree gecertificeerde omgeving waar we liefdevolle en oprechte aandacht hebben voor bewoners én medewerkers
  • We bieden je een omgeving waarin jij als medewerker echt gehoord en gezien wordt
  • Een open en informele sfeer
  • Ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen
  • Salaris conform cao VVT in FWG 45
  • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering

Wat neem jij mee?

  • Jij bent een gediplomeerde, BIG-geregistreerde mbo niveau 4 verpleegkundige die de nodige jaren ervaring meebrengt
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in huis op het gebied van coachen en/of aansturen
  • De begrippen daadkracht, inlevingsvermogen en doorzettingsvermogen zijn jou op het lijf geschreven
  • Daarnaast sta je stevig in je schoenen. Je bent een echte kartrekker waardoor je in staat bent om anderen te stimuleren, in beweging te krijgen en zo vaste patronen te doorbreken.

Enthousiast geworden?
Wil jij deel uit maken van onze organisatie? Solliciteer dan nu! Een kopje koffie en/of thee staat voor je klaar. Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.