Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Mbo-verpleegkundige; ervaren of afstudeerder

Werkgever:Sevagram
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij je als verpleegkundige graag vastbijten in een nieuwe, frisse, uitdagende werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Dit is jouw kans om vanaf het begin betrokken te zijn bij nieuwbouw Valkenheim!

Voor locatie Valkenheim in Valkenburg zoeken wij een:

Mbo-verpleegkundige (28-32 uur, uren in overleg)

We hoeven jou niet te vertellen wat het werken als mbo-verpleegkundige inhoudt. Dat weet jij als geen ander! Wat we je wel willen vertellen is wat werken bij ons bijzonder maakt. Valkenheim bouwt aan toekomst ouderenzorg voor ouderen met dementie. De eerste palen staan inmiddels al in de grond. Dit is de eerste stap naar de aanbouw die ruimte gaat maken voor 38 nieuwe bewoners. Maar dat is niet alles. Ook de huidige afdelingen zullen worden vernieuwd! In het “nieuwe Valkenheim” staan het woongenot en het welzijn van de bewoners nóg centraler. Hoe geweldig is het dat jij vanaf het begin betrokken kunt zijn bij het meebouwen aan de toekomst voor de bewoners?

Binnen Valkenheim werk je vanuit een enthousiast team met ervaren, betrokken collega’s die jou graag op weg helpen zodat jij jezelf optimaal verder kunt ontwikkelen. Samen leveren we zorg op een liefdevolle manier, warm. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in de levens van onze bewoners. Wij dagen je dan ook graag uit om mee te denken en jouw vernieuwende ideeën in te zetten om zo het thuisgevoel voor onze bewoners te evenaren.

Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen, samen met ons!;
  • Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem;
  • Jij hebt affiniteit met ouderen en in het bijzonder met de doelgroep PG;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma mbo-verpleegkundige niveau 4.

Waar kun jij op rekenen?


  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • (Mede)zeggenschap over je eigen werktijden;
  • Wij bieden je een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens cao VVT FWG 45;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Nicole Winkel-Peters en Francis Schlijper, Teammanagers zorg, je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure