Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Mbo verpleegkundige bij Dr. Ackenshuis

Werkgever:Sevagram
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Mbo verpleegkundige bij Dr. Ackenshuis in Gulpen

Jij krijgt er energie van om jezelf te blijven uitdagen en met jouw kennis en ervaring anderen te inspireren, binnen een huis waar het “dorp gevoel” duidelijk merkbaar is!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Jij gaat aan de slag binnen locatie Dr. Ackenshuis. Dit is een groter huis met 120 bewoners dat onderverdeeld is in verschillende afdelingen gericht op woonzorg of dementiezorg. Iedere afdeling kent zijn eigen huiselijke karakter en gezelligheid. Het is een warme, dorpse locatie die bekend staat om haar “gemoedelijke sfeer” en waar collega’s elkaar ondersteunen, aanvullen en versterken!

Jouw baan als verpleegkundige binnen Dr. Ackenshuis in Gulpen?

Klinisch redeneren, verpleegtechnische handelingen, coachen. Een ding kunnen we je alvast meegeven; bij ons ziet jouw werkdag er in ieder geval nooit hetzelfde uit! Vanuit jouw functie werk je multidisciplinair samen met zorgmedewerkers, begeleiders en behandelaren. Daarin ben jij verantwoordelijk voor de inhoud en kwaliteit van de zorgleefplannen van onze bewoners. Ook vervul je een coördinerende, coachende rol naar collega’s en leerlingen op de afdeling. Binnen het huis wordt er gewerkt met verpleegkundige diensten. Ben jij die dag de verpleegkundige van dienst, dan draag je zorg voor een goede afstemming met de dienstdoende arts in acute situaties en bewaak jij het zorgproces. In combinatie met jouw stressbestendigheid zorg jij voor rust en stabiliteit op de afdeling(en). Vrijblijvend eens een dagje meelopen om zelf de sfeer te proeven? Plan dan hier een meeloopdag: Plan hier een meeloopdag bij Dr. Ackenshuis

Welk salaris verdien je als verpleegkundige bij Sevagram?

Binnen onze locatie Dr. Ackenshuis ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022.

· In deze functie ontvang jij een salaris van €2573,52 en €3471,49 (afhankelijk van diploma en ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur

· Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren

· We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren (aantal uren nader te bepalen in overleg) die aansluiten op jouw wensen en situatie én uitzicht op een vast dienstverband.

· Twee maanden vooruit heb jij inzicht in je werkrooster waarbij je in overleg diensten kunt ruilen met collega’s. Daarbij heb je altijd een vaste vrije dag per week.

Overige arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT) – FNV

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Sevagram Gulpen?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51.

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Werken bij Sevagram | Facebook en Werken bij Sevagram (@werkenbijsevagram) • Instagram-foto's en -video's. Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.