Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Kom als Verzorgende IG'er bij Fonterhof werken!

Werkgever:Sevagram
Plaats:Berg en Terblijt

Wat zoeken wij?

Ben jij een Verzorgende IG’er die het leuk vindt om de nieuwe generatie te begeleiden en de kneepjes van het vak te leren? Op onze locatie Fonterhof in Berg en Terblijt zoeken wij uitbreiding van ons team!

Over de locatie Fonterhof:

Locatie Fonterhof is gelegen in het prachtige Heuvelland kun je het beste beschrijven als: kleinschalig, huiselijk, en er heerst een gezellige dorpse sfeer! Fonterhof heeft altijd het karakter gehad van een verzorgingshuis, maar we bewegen steeds meer richting een verpleeghuis. Fonterhof biedt zorg aan bewoners met een lichte vorm van dementie of een lichamelijke beperking. Daarnaast werk je bij Sevagram binnen een gecertificeerde Planetree organisatie, waar we je de ruimte bieden om jezelf te ontwikkelen via opleidingen, trainingen en cursussen.

Het werken als Verzorgende IG'er

Als verzorgende IG ondersteun je bij het opstellen en de evaluatie van zorgleefplannen. Je verzorgt, begeleidt en verpleegt de bewoners en verricht verschillende verpleegtechnische handelingen. Gezien je inlevingsvermogen weet je bewoners te activeren en te stimuleren in hun zelfredzaamheid.

Je bent het aanspreekpunt voor de bewoners en hun familie en signaleert, interpreteert en adviseert onze bewoners op basis van jouw medische kennis.

Kort om: in deze functie speel je niet alleen een grote rol in het welzijn van onze bewoners, maar ook in de ontwikkeling van onze leerlingen!

Let op! Deze vacature staat open voor 24-28 uur. Hou jij van flexibiliteit en afwisseling en kun jij verschillende diensten in de week werken? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Wie ben jij

  • Jij hebt het gevoel voor het geven van één op één aandacht in jouw DNA.
  • Jij bent assertief en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een goede dosis inlevingsvermogen.
  • Jij bent enthousiast, daadkrachtig, denkt in mogelijkheden en weet anderen hierin mee te nemen.
  • Jij kunt goed zelfstandig werken en klinisch denken.
  • Jij bent in het bezit van een BHV diploma of bereid om deze te behalen.
  • Jij beschikt over een diploma verzorgende IG niveau 3.

Waar kun je op rekenen?

  • Bij ons kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren bij een fulltime dienstverband
  • Wij bieden je de mogelijkheid om door te groeien of je verder te ontwikkelen met ons opleidingsaanbod
  • Direct een vast dienstverband is bespreekbaar
  • In deze functie ontvang jij een salaris volgens FWG 40 cao VVT van € 2.770,33 – € 3.590,14 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur
  • Je maakt deel uit van een Planetree organisatie, mensgericht. Waarin we allemaal vanuit ons hart werken, denken en doen

Zijn we een match?

Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Fonterhof? Dan ontmoeten wij jou graag! Solliciteren kan heel eenvoudig door je gegevens achter te laten via de?solliciteerknop .?Wij nemen dan contact met je op om nader kennis te maken,?of neem direct contact op met Recruiter Pien Wassen door te bellen of te appen naar 0618465315.