Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Keuken assistent (bijbaan) voor locatie Heerenhof

Werkgever:Sevagram
Plaats:Mechelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij een echte smaakmaker en wil jij jouw passie voor gastvrijheid inzetten binnen onze gezellige locatie in Mechelen? 

Wij zijn op zoek naar een collega die voor 12 uur per week aan de slag wil binnen onze locatie de Heerenhof in Mechelen! Wij zoeken een enthousiaste, gemotiveerde en creatieve:

Medewerker gasterie (keuken assistent) voor 12 uur per week 

Onze locatie Langedael ondergaat momenteel een grote renovatie. Gedurende de verbouwingsfase zal een deel van de bewoners tijdelijk verblijven in hotel de Heerenhof in Mechelen. Daarom zijn wij op zoek naar een keuken assistent of “kok in wording”.

Als keuken assistent binnen de Heerenhof werk jij in onze gasterie. Je hebt een leuke en afwisselende baan in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt. Je werkt samen met de kok en de gastvrouw of gastheer en haalt samen met je collega’s alles uit de kast om de gasten het gevoel te geven dat ze van harte welkom zijn. Je vindt het leuk om je bezig te houden met portioneren, schoonmaak- en afwaswerkzaamheden en dit straal je ook uit. Bij drukte ondersteun je je collega’s bij het bereiden van bijvoorbeeld de kleine kaart, het serveren van maaltijden of het doen van (standaard) bestellingen. Daarnaast ondersteun je waar nodig bij verschillende facilitaire werkzaamheden op de locatie.

Wat jij meebrengt:

  • Je volgt (minimaal) een vmbo-opleiding of een mbo-opleiding, op het gebied van horeca zoals keukenhulp of kok;
  • Je hebt al wat ervaring in een vergelijkbare functie opgedaan vanuit een andere bijbaan of stage;
  • Je weet wat HACCP-richtlijnen zijn en hoe je daarmee om moet gaan of je bent bereid om dit bij ons te leren;
  • Dat jij een dienstverlenende en gastvrije houding hebt spreekt wat jou betreft voor zich!;
  • Je bent flexibel inzetbaar en bereid wisselende diensten en weekenden te werken. 

Wat je van ons kunt verwachten:

  • Een mooi salaris van minimaal 12,63 euro bruto per uur;
  • Ook bouw je alvast wat pensioen op, krijg je toeslagen wanneer je onregelmatig werk en vele andere coole extra’s zoals een eindejaarsbonus en de mogelijkheid om met korting veel toffe dingen te kopen zoals een nieuwe fiets of tablet!;
  • Een baantje voor +/- 12 uur per week;
  • Een toffe bijbaan waar jij veel leert, waardevolle werkervaring opdoet en écht van betekenis bent voor onze bewoners en hun familie. 

Solliciteer vandaag nog!

Lijkt dit jou een toffe (bij)baan? Dan gaan wij graag met jou in gesprek over de mogelijkheden. Solliciteren kan via de sollicitatieknop. Heb je eerst nog wat vragen of wil je meer weten? Isabelle Hermans, Teammanager facilitair, vertelt je graag meer.

 

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld