Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende somatiek of PG binnen vernieuwd Langedael in Vaals

Werkgever:Sevagram
Plaats:Vaals

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Helpende somatiek of PG binnen vernieuwd Langedael in Vaals

Wil jij werken binnen de mooiste, moderne zorglocatie van Vaals? Wil jij zorgen met aandacht vanuit je hart waarbij de bewoner écht centraal staat? Grijp dan nu je kans en maak onderdeel uit van (vernieuwd) Langedael! 

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Locatie Langedael zit momenteel middenin een grote renovatie waarbij de bestaande bouw in hartje Vaals in fases wordt aangepakt. Beetje bij beetje verandert de locatie in een aantrekkelijke, gemengde woonomgeving voor bewoners met zowel somatische als psychogeriatrische (dementie) zorgvragen. Gedurende de verbouwingsfase verblijft een deel van de bewoners en de medewerkers tijdelijk in hotel de Heerenhof in Mechelen. Naar verwachting zal de volledige renovatie in 2023 zijn afgerond.

Wachten tot dan hoeft echter niet. Hoe eerder jij kunt beginnen, hoe beter! Per 1 maart aanstaande zullen de vernieuwde PG afdelingen namelijk al in gebruik genomen worden door onze nieuwe teams en ook de woonzorg-afdelingen breiden uit. Daarvoor zijn wij nog op zoek naar nieuwe collega's die hier onderdeel van willen uitmaken.

Klik hier voor meer informatie over de plannen en renovatie van onze locatie. 

Jouw baan als helpende binnen Langedael in Vaals

Binnen onze vernieuwde locatie staat het welzijn van de bewoners écht centraal. Er wordt groepsgerichtere zorg verleend met oog voor de persoonlijke levenssfeer van de bewoners; meer persoonlijke leefruimte, meer buitenruimten, sfeer en meer aandacht voor huiselijkheid. De locatie krijgt een eigentijds karakter, voorzien van technologische vernieuwingen die ervoor zorgen dat de best denkbare mensgerichte zorg kan worden verleend! Jij voelt je net als onze bewoners thuis in deze vernieuwde omgeving en werkt me passie en plezier samen op onze nieuwe afdeling(en) binnen een nieuw team. Jij hebt een creatieve geest en komt met vernieuwende ideeën. Het samengevoel creëren, het thuisgevoel creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, aandacht voor de omgeving, woongenot en sfeer. Hier gaat jouw hart sneller van kloppen! 

Welk salaris verdien je als helpende bij Sevagram?

Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023. 
• In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.139,72– € 2.717,96 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur. 
•  Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
•  We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een jaarcontract mét vaste uren (maximaal 32 uur) die aansluiten op jouw wensen en situatie én uitzicht op een vast dienstverband. 

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Langedael in Vaals?

Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 0628495851. Bij vragen staan teammanagers Malou voor PG (06 48 12 69 90) en Whitney voor woonzorg (06 39 26 56 86) je graag te woord.

Wil jij meer zien over het werken bij Sevagram? Volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld