Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende met medicatie nachtdienst binnen Scharwyerveld

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Helpende met medicatie avonddiensten binnen Scharwyerveld in Maastricht

Ben jij een echt nachtmens? En.. klaar voor een nieuwe, frisse en uitdagende werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Word dan onze collega binnen de vaste nachtdienst in Scharwyerveld! Dan verdien je ook nog eens een fijne onregelmatigheidstoeslag.

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?

Bij Scharwyerveld bruist het van de energie en gezelligheid. Onze locatie is verdeeld in twee grote afdelingen waar onze huiskamers het hart van alles zijn. We verwelkomen bewoners die niet langer thuis kunnen wonen vanwege lichamelijke uitdagingen of dementie. Ons team staat elke dag klaar om onze bewoners een glimlach op hun gezicht te bezorgen.

We doen dit met de Planetree-filosofie in gedachten, waarbij liefde voor de mens centraal staat. We streven naar zorg met bezieling met oog voor welzijn, waardigheid, respect en zingeving.

Jouw baan als helpende binnen Scharwyerveld in Maastricht

“Een fijn en warm thuis creëren, oog voor de behoefte van de bewoner, zorg en welzijn op maat” Hier gaat jouw zorghart sneller van kloppen! Binnen onze nieuwe locatie wordt het gewende leven van onze bewoners zoveel mogelijk voortgezet. Hierbij hebben we aandacht voor ieders talenten en behoeften. Doordat jij de bewoners op jouw afdeling als geen ander kent, ken jij hun levensverhaal en zet jij je hier optimaal voor in. Je loopt je “nachtelijke rondes” en speelt in op de wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat jij als gedreven en bevlogen zorgmedewerker met passie en plezier werkt en dit straal jij ook uit naar onze bewoners. Vanuit jouw positieve en frisse blik signaleer jij uitdagingen op de werkvloer en zet jij deze om in een kans om stappen vooruit te zetten en zo van Scharwyerveld een fijn en warm thuis te (blijven) maken.

Heb je tijdens jouw opleiding het keuzedeel helpende plus behaald? Daar zijn we heel blij mee!

De bijbehorende taken mag je uiteraard uitoefenen.

Wil jij gelijk solliciteren op deze vacature?

Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.

We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!