Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Helpende afdeling PG

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Helpende afdeling PG op Campagne in Maastricht

Samen maken we de zorg van morgen nóg beter! Dit doen we SAMEN, met een luisterend oor, warm hart en oog voor onze bewoners, hun familie én je collega’s. Want alleen op deze manier bouwen we aan een echte vertrouwensrelatie.

Jouw nieuwe werkplek Campagne

Lange saaie gangen met alleen maar deuren. Gesloten afdelingen. Uitzichtloze dagen. Bij Campagne doen we het anders! Hier werken we met kleinschalige groepen van 7 à 8 bewoners waarbij onze huiskamer centraal staat. Gesloten afdelingen kennen we niet. Onze bewoners zijn vrij om lekker rond te lopen over de verschillende afdelingen, zelf een kopje koffie te gaan drinken in de gasterie, of heerlijk buiten in onze tuin van het zonnetje te genieten. Dit laat precies zien hoe een grote locatie, knus kan zijn!

Werken als Helpende op onze PG afdeling

Als helpende zet jij je dagelijks in om de bewoners een warm thuisgevoel te geven. Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als helpende meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd!

Je bent in staat een vertrouwensband op te bouwen. Met bewoners, maar ook met je collega’s. Als helpende ben je een belangrijke schakel binnen het totale zorgproces. Samen met je collega’s onderneem jij als helpende iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren.

Werken vanuit je hart

Natuurlijk willen wij vanuit Sevagram dat jij helemaal op jouw plek zit! Hoe we dat doen? Door te luisteren! Samen gaan we kijken naar jouw wensen als het om uren, diensten of doorgroeimogelijkheden gaat. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

Zijn we een match?

Dan maken we graag kennis met je! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.

We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!