Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Geestelijk verzorger

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Geestelijk verzorger

Werken voor mensen die onze aandacht, hulp en zorg nodig hebben. Is dat jouw passie? Dan is het de hoogste tijd elkaar te leren kennen! Met jouw talent en schat aan ervaring ben je bij Sevagram van een enorme toegevoegde waarde. Sevagram is voor de regio Maastricht op zoek naar een nieuwe collega met passie voor levensbeschouwing. Ben jij onze nieuwe Geestelijk verzorger?

Aan de slag bij Sevagram

Zet jij je graag in voor ouderen en wil je hen een mooie dag bezorgen? Dan zit je bij Sevagram goed! Sevagram is een innovatieve en betrokken zorgorganisatie die mensen helpt de kwaliteit van hun leven te vergroten. Creëren van een thuisgevoel, leveren van mensgerichte zorg en altijd een paar stappen vooruit. Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze creatieve manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Wat ga je doen

Als geestelijke verzorger verleen je geestelijke verzorging en pastorale begeleiding aan (relaties van) individuele cliënten, verspreid over 4 locaties. Daarnaast ontmoet je de cliënten per locatie in maandelijkse kringgesprekken. Je organiseert vieringen of gespreksgroepen en adviseert en begeleidt medewerkers bij ethische en existentie vraagstukken en zorg. Met jouw kennis en ervaring ben jij een vertrouwde sparringpartner als het gaat om zingeving en religie. 

Dit ben jij

Voor deze functie dien je te beschikken over uitstekende sociale en contactuele vaardigheden. Je bent tactisch, kunt goed luisteren en je inleven in anderen, met name in het bijstaan van cliënten en familieleden bij zeer ingrijpende levensgebeurtenissen en levensvragen. Je weet je zowel schriftelijk en mondeling goed uit te drukken. Dit is van belang voor het communiceren over geloofs- en zingevingsvraagstukken op verschillende niveaus. Integriteit en zorgvuldigheid zijn van belang in contacten, gezien het vertrouwelijk karakter van de functie. Je hebt een representatief voorkomen en gaat zorgvuldig om met contacten met cliënten en hun relaties.

Dit breng je mee

•  Kennis op het niveau van een academische opleiding is vereist, bij voorkeur aangevuld met een pastoraal klinische opleiding of een vergelijkbare opleiding óf een afgeronde opleiding Geestelijke Verzorging;
•  Kennis van verpleeghuiszorg, psychologie, maatschappelijke ontwikkelingen zijn van belang;
•  Ontwikkelingen in het vakgebied worden bijgehouden;
•  Van nature straal je rust, geduld en vertrouwen uit. Daarnaast ben je oplettend en ga je ordelijk te werk. 

Waar kom je te werken

Je werkt op diverse locaties in het Maastricht en Berg en Terblijt. Onze locaties bieden een thuis voor mensen met een vorm van dementie en/of een somatische zorgvraag. Je vormt samen met de geestelijk verzorger van de regio Heerlen en Heuvelland de vakgroep Geestelijke Verzorging en Welzijn.
?
Wat kunnen wij jou bieden

•  Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling;
•  Een vast dienstverband voor 18-36 uur per week. We kijken graag wat hierin jouw wensen zijn;
•  Salaris conform FWG 60 cao VVT (maximaal € 5.045,55 op basis van 36 uur);
•  Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een WGA-hiaatverzekering en een ruime regeling meerkeuze arbeidsvoorwaarden;
•  Vakantietoeslag, eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog vele andere secundaire arbeidsvoorwaarden;
•  Samen gaan we kijken hoe we jou het beste in jouw rol kunnen zetten! Denk bijvoorbeeld aan jouw persoonlijke ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden. Want bij Sevagram hebben we als moto: Alles wat je aandacht geeft, groeit! En dit past precies bij onze Planetree visie.

 

Zijn we een match?

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 9-4-2023 via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. 
Toch nog twijfel? Neem dan eens contact op met onze geestelijk verzorger Nic Soomers. Nic helpt zijn nieuwe opvolger graag op weg! Je kunt hem bereiken via 06-46261383 of per mail: nic.soomers@sevagram.nl

 

Tot snel!