Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Gastvrouw / Gastheer Valkenburg (maximaal 24 uur)

Werkgever:Sevagram
Plaats:Valkenburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wil jij je inzetten voor het geluk en welzijn van ouderen? Ter versterking van onze teams in Valkenburg zijn wij per direct op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van gastvrouw / gastheer.

Jouw koers

Als gasteriemedewerker heb je een vriendelijke uitstraling en beschik je over de nodige sociale vaardigheden en tact. Jij zet je in om onze bewoners en bezoekers op een warme manier te ontvangen en maakt van ieder eetmoment een echt feestje. Uiteraard ontvang jij een goed salaris aangevuld met een onregelmatigheidstoeslag!

Wat ga jij doen als Medewerker Gasterie?

Werken als gasteriemedewerker binnen Sevagram betekent leuk en afwisselend werk in een plezierige, informele omgeving waar gastvrijheid op de eerste plaats komt. Als geboren gastvrouw/heer haal je alles uit de kast om onze gasten (veelal bewoners en mensen uit hun directe omgeving) het gevoel te geven dat ze van harte welkom zijn. Dat doe je niet alleen met woorden; je straalt het tevens uit. Werken met bezieling, noemen we dat bij Sevagram. Onze bewoners en de mensen in hun omgeving komen in alle gevallen op de eerste plaats.

Waar ga jij werken?

Jij komt te werken binnen een van onze locaties in Valkenburg, welke locatie dit is zal later worden besloten. Hier hebben wij onze nieuwbouwlocatie Valkenheim waar bewoners met dementie wonen. Ook locatie Oosterbeemd bevindt zich in hartje Valkenburg. De bewoners van locatie Oosterbeemd hebben een somatische zorgvraag. In deze functie werk jij in wisselende diensten, door de week en in de weekenden.

Hier kun jij op rekenen

  • Goed salaris tot maximaal €2638,80 bruto per maand
  • Een fijne werkplek, ruimte voor innovatieve ideeën en persoonlijke ontwikkeling
  • Een structurele baan voor maximaal 24 uur per week, uren in overleg
  • Pensioenregeling, onregelmatigheidstoeslag en een eindejaarsuitkering

Dit verwachten wij van jou

  • Jij bent representatief en een open, vriendelijke persoonlijkheid die gemakkelijk contact met anderen maakt
  • Je bent gastvrij en beschikt over een zelfstandige werkhouding
  • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten (ook avond, weekend en feestdagen)
  • Wij vinden het geweldig als je beschikt over enige vergelijkbare werkervaring, maar een absolute voorwaarde is dat niet 

Pak het moment!

Wil jij als Medewerker Gasterie hét verschil maken voor onze bewoners? Dan heten we jou van harte welkom in ons team! Wil jij solliciteren voor deze functie als Medewerker Gasterie in Valkenburg? Dat kan heel eenvoudig via de sollicitatieknop.

Heb je eerst wat vragen? Of wil je misschien eerst nog wat meer informatie? Anniek Bemelmans (Teammanager facilitair) 06 39 08 40 10 vertelt je graag meer!

Tot snel!

* Gesprekken met geschikte kandidaten kunnen al voor sluitingsdatum plaatsvinden. Mochten wij voor deze datum een geschikte kandidaat spreken dan zal de vacature eerder worden gesloten. Wij raden je daarom aan om bij interesse direct te solliciteren.

*Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld