Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ervaar het werken én de sfeer op onze locatie Scharwyerveld

Werkgever:Sevagram
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ervaar het werken én de sfeer op onze locatie Scharwyerveld – Maastricht! Meld je aan voor een meeloopdag of een kennismaking

 Ben jij toe aan een nieuwe werkomgeving? Wil je weten hoe wij werken binnen onze locatie Scharwyerveld? Meld je dan aan voor een meeloopdag of gewoon een kennismaking met je potentiële nieuwe collega’s!

Scharwyerveld is een levendige locatie met veel gezelligheid. Onze locatie heeft twee grote afdelingen waarbij onze huiskamer centraal staat. Bij ons wonen mensen die door een lichamelijk probleem niet langer thuis kunnen wonen, maar ook mensen met dementie. Onze collega’s zetten zich iedere dag opnieuw in om onze bewoners een mooie dag te bezorgen. Dit doen ze vanuit het Planetree principe. Een wereldwijde visie op zorg waarbij de liefde voor de mens centraal staat. In die visie gaat het om excellente zorg; om Zorg met Bezieling. De visie op excellente zorg vind je terug in een van de vier kernwaarden van Sevagram. Het staat uiteraard voor uitstekende (medische) behandeling en zorg. Maar daarnaast ook voor welzijn, waardigheid, bejegening en zingeving. En excellente zorg gaat over samen afspraken maken én deze nakomen.
 

Ben jij Helpende, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige, en zou je graag eens een kijkje willen nemen binnen Scharwyerveld? Meld je dan aan voor een meeloopdag, of gewoon een kopje koffie met een van onze zorgprofessionals. Zij kunnen je laten zien wat het werken binnen Sevagram Scharwyerveld écht inhoudt. 
 

Een CV en motivatie brief is niet nodig. Wij maken liever kennis met JOU! Laat via de “solliciteer” knop je gegevens achter, dan plannen we snel een kennismaking. Alvast even een kijkje nemen? Bekijk dan eens onze facebooksite van de locatie. KLIK HIER 
 

Zien we jou snel?