Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Ergotherapeut WLZ ouderenzorg Zuid-Limburg

Werkgever:Sevagram
Plaats:Zuid-Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ergotherapeut WLZ ouderenzorg Zuid-Limburg

Wil jij net als wij zorgen vanuit je hart? Kijken naar wat onze bewoners écht nodig hebben om zich fijn en goed te voelen? Als Planetree gecertificeerde organisatie vinden we het belangrijk dat onze cliënten de aandacht krijgen die je je naaste gunt. Welke ideeën heb jij als ergotherapeut over mensgerichte zorg? 

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je als ergotherapeut aan de slag?

Sevagram heeft verschillende locaties in Zuid-Limburg. We hebben verpleeghuizen en verzorgingstehuizen in Heerlen, Maastricht, Valkenburg, Gulpen en Vaals. Voor deze vacature van ergotherapeut ben je breed inzetbaar binnen onze WLZ locaties (wet langdurige zorg). Je zet je expertise in op het vlak van somatische en psychogeriatrische zorg. Daarnaast kan het voorkomen dat je aan de slag gaat binnen de geriatrische revalidatiezorg (nauwe samenwerking met het Zuyderland ziekenhuis), geronto psychiatrie, palliatieve zorg of eerstelijns zorg. 

De doelgroep ‘ouderen’ is dus niet zo eenduidig als vaak verwacht wordt. Bij Sevagram verblijven cliënten van om en nabij 65 jaar en ouder, ieder met een andere hulpvraag, ander doel en andere medische indicatie.

Deze vacature voor ergotherapeut in Zuid-Limburg

Tijdens de behandelingen weet je met jouw betrokkenheid, enthousiasme en gepaste dosis humor cliënten gedurende hun langdurig verblijf te motiveren en stimuleren tot optimale prestaties. Pijn, vermoeidheid of onbegrip? Met jouw inlevingsvermogen en luisterend oor pik jij de signalen zo op. Binnen een multidisciplinair team informeer, motiveer en inspireer je elkaar. Zo zorgen we er samen voor dat de zorg van morgen nóg beter is. Jouw creativiteit leidt tot vernieuwende ideeën.

Bij Sevagram hebben we ook oog voor jou. We vinden het belangrijk dat je fijn op je plek zit en je talenten kunt ontwikkelen. Onze Planetree aanpak maakt niet alleen de zorg beter, maar ook jouw werk leuker! Je werk is bij Sevagram bovendien nog leuker, omdat we je de vrijheid geven. Eigen regie en verantwoordelijkheid vinden we belangrijk. Allemaal binnen een dienstverband. Zo kun je doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent: zorgen voor de ander, omdat wij zorgen voor jou. 

Wat is het loon van een ergotherapeut bij Sevagram?

Bij Sevagram volgen we de CAO VVT 2022. Deze CAO voor verpleeghuizen en verzorgingshuizen vullen we voor je aan met andere voor jou interessante zaken. We sommen kort een aantal arbeidsvoorwaarden voor jou als ergotherapeut op:

•  Een (in eerste instantie) half jaar contract, vanaf het moment dat jij beschikbaar bent
•  Loon conform FWG 55 CAO VVT (max. € 4.558,88 per 1 maart 2023 o.b.v. 36 uur per week) 
•  Je uren zijn bespreekbaar en je hebt recht op 237,4 verlofuren voor een goede balans
•  Een fijn team met een mix van jong en oud om mee te sparren en, net als met onze bewoners, een band mee op te bouwen
•  Veel doorgroeimogelijkheden: deelnemen aan projecten en werkgroepen, volgen van cursussen en opleidingen en het pakken van een passende rol (bijvoorbeeld die van vakgroepvoorzitter, stagebegeleider etc.)
•  En je ontvangt een eindejaarsuitkering en nog meer fijne secundaire arbeidsvoorwaarden

De CAO VVT 2022 inzien? Check hem hier.

Wil jij solliciteren op deze vacature voor ergotherapeut bij Sevagram in Zuid-Limburg?

Dat kan door te klikken op de sollicitatie button. Eerst een meeloopdag in onze ouderenzorg boeken? Stuur een WhatsApp berichtje naar onze senior recruiter behandelzorg Maud Sijstermans: 06-42172024. Dan brengt zij je in contact met haar fijne collega’s van onze paramedische dienst. Gewoon even iets vragen voordat je solliciteert? Dan kan natuurlijk ook. Je kunt dan bellen/whatsappen met Bob van Zon, de teammanager: 06-39083913.

Tot snel?

*Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag en een referentiecheck maken deel uit van de benoemingsprocedure.