Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Junior Hotelmanager

Werkgever:Saillant Hotel Brull
Plaats:Mechelen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Junior Hotelmanager FT

Wil jij in alle afdelingen van een hotel werken en leiding geven combineren met meewerken? Til jij gastvrijheid naar een hoger niveau en beschik je over de nodige skills om een leuk team aan te sturen? Zie je het zitten om door te groeien binnen een jonge organisatie? Pak dan nu je kans!

Jouw rol

Als Junior Hotelmanager in hotel Brull weet en kun jij alles.

Jouw focus ligt op het realiseren van een geweldige gastbeleving en op het creëren van een prettige werkomgeving voor alle collega’s.

Je bent verantwoordelijk voor de hotelreceptie inclusief de bijbehorende administratieve taken. Jij stuurt het team aan en kan zo nodig zelf ook een shift draaien.

Bovendien ben je verantwoordelijk voor de Food & Beverage.

Je controleert en waarborgt de hygiëne van de hotelkamers.

Je zoekt actief mee naar mogelijkheden om de resultaten van het hotel te optimaliseren, zowel intern als in samenwerking met de salesafdeling en je draagt bij aan het juiste prijsbeleid.

Je geeft leiding, motiveert en stimuleert het team.

Je vindt het geen probleem om in het weekend of tijdens feestdagen te werken.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

Je een afgeronde gastvrijheidsopleiding hebt (bijvoorbeeld middelbare of hogere hotelschool, manager ondernemer horeca, front office manager) óf veel relevante werkervaring hebt in de horeca/hotellerie;

Je flexibel bent en graag de handen uit de mouwen steekt;

Je communicatief vaardig bent in het Nederlands, Engels en bij voorkeur Duits;

Je veel aandacht hebt voor kwaliteit, maar bovendien commercieel kunt handelen.

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie;

Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring;

Werkplek in een jonge organisatie met leuke collega’s.

Saillant Hotel Brull & Saillant Collection

Saillant Hotel Brull is gelegen in het Zuid-Limburgse Mechelen en gevestigd in een authentieke carreboerderij. Met 27 hotelkamers, een huiskamer, restaurant, vakwerkbinnenplaats en gezellige tuin vormt Brull een sfeervolle en huiselijke uitvalsbasis voor haar gasten. Persoonlijke aandacht voor de gast, een gemoedelijke sfeer en productkwaliteit staan centraal. Saillant Hotel Brull behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor.

Interesse?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!