Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Front Office Medewerker Fulltime

Werkgever:Saillant Hotel Maastricht City Centre
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Front Office medewerker (FT)

Ben jij als enthousiaste receptionist(e) op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging? Ben jij een collegiale allrounder en heb je een verfijnd gevoel voor gastvrijheid? Zoek je een leuke werkplek in een kleinschalig kasteel met leuke collega’s? Word dan onze collega!

Jouw rol

Als Front Office Medewerker ben jij verantwoordelijk voor het eerste contact met onze gasten. Je verwelkomt de gasten, verzorgt de check-in en informeert de gasten actief over het hotel en de omgeving. Je bent in staat de gastwensen te inventariseren en daarop te reageren. Je bedient de telefooncentrale en voert secuur de bijbehorende administratieve werkzaamheden uit. Je beantwoordt e-mails en bent in staat reserveringen te werken in het hotelreserveringssysteem. Ook verzorg je de check-out van vertrekkende gasten. Je bent een flexibel inzetbare teamplayer en je collega’s kunnen echt op je bouwen. Bovendien heb je de nodige F&B-ervaring en kun je waar nodig ondersteuning bieden in de restaurantoperatie.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

Je werkervaring als receptionist;

Je servicegericht bent ingesteld;

Je kennis hebt van hotelreserveringssystemen;

Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt

Je secuur en netjes werkt;

Je de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk goed beheerst;

Je graag onderdeel uitmaakt van een klein en hecht team;

Je representatief bent in voorkomen en commercieel bent ingesteld.

Wat bieden wij?

Een uitdagende fulltime functie voor 5 dagen in de week

Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring

Werkplek in een jonge organisatie, met diverse doorgroeimogelijkheden binnen Saillant

Saillant Hotel Maastricht City Centre & Saillant Collection

Saillant Hotel Maastricht is een kleinschalig en persoonlijk hotel, direct gelegen aan het Vrijthof. Het hotel is gevestigd in een oud herenhuis en beschikt over 10 trendy ingerichte hotelkamers. Het bijbehorende restaurant Vrienden van het Vrijthof is sfeervol en eigentijds en staat garant voor gezelligheid en betaalbare kwaliteit. Het restaurant kenmerkt zich door de leuke en bovenal smaakvolle gerechten die we tegen een eerlijke prijs serveren. In zowel het hotel als het restaurant staan vakkennis, gastbeleving en persoonlijke service zeer hoog in het vaandel. Hotel Maastricht City Centre behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor.

Interesse?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!