Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Allround Hospitality Medewerker

Werkgever:Saillant Hotel Maastricht
Plaats:Maastricht

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Allround Hospitality Medewerker

Ben jij een collegiale allrounder en heb je een verfijnd gevoel voor gastvrijheid? Zoek je een leuke werkplek in een kleinschalig kasteel met leuke collega’s? Wordt dan onze collega!

Saillant Hotel Maastricht & Restaurant Vrienden van het Vrijthof

Saillant Hotel Maastricht is een kleinschalig en persoonlijk hotel, direct gelegen aan het Vrijthof. Het hotel is gevestigd in een oud herenhuis en beschikt over 10 trendy ingerichte hotelkamers.

Het bijbehorende restaurant Vrienden van het Vrijthof is sfeervol en eigentijds en staat garant voor gezelligheid en betaalbare kwaliteit. Het restaurant kenmerkt zich door de leuke en bovenal smaakvolle gerechten die we tegen een eerlijke prijs serveren. In zowel het hotel als het restaurant staan vakkennis, gastbeleving en persoonlijke service zeer hoog in het vaandel.

Jouw rol

Als Allround Hospitality Medewerker ben jij verantwoordelijk voor een hartelijke ontvangst van de gasten. Je verzorgt de check-in en informeert de gasten actief over het hotel en de stad. Je bent in staat de gastwensen te inventariseren en daarop te acteren. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor gasten en collegae. Je verzorgt de check-out van vertrekkende gasten. Je bedient de telefooncentrale en voert diverse administratieve werkzaamheden. Tevens ben je een echt teamplayer die een team kan maken, behouden en vooral enthousiasmeren. Daarnaast heeft onze ideale kandidaat passende F&B ervaring en kan middels deze ervaring ondersteunen bieden in de restaurantoperatie. Samen met je collega’s laat je iedere gast gewaardeerd voelen en zorg je voor een unieke ervaring.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

  • Je werkervaring in de horeca hebt;
  • Je servicegericht bent ingesteld;
  • Je kennis hebt van hotelreserveringssystemen;
  • Je geen 9 tot 5 mentaliteit hebt
  • Je secuur en netjes werkt;
  • Je de Nederlandse en Engelse taal mondeling en schriftelijk goed beheerst (Duits is een pré);
  • Je graag onderdeel uitmaakt van een klein en hecht team;
  • Je representatief bent in voorkomen en commercieel bent ingesteld.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende fulltime functie voor 5 dagen in de week
  • Salariëring conform horeca cao, uiteraard afhankelijk van je kennis en ervaring
  • Werkplek in een jonge organisatie, met diverse doorgroeimogelijkheden binnen Saillant

Saillant Hotels

Hotel Maastricht is onderdeel van Saillant Hotels, een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels.

‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!

Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen.

Interesse?

Solliciteer door je motivatiebrief en CV op te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.euen wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. We hopen natuurlijk dat we samen met jou onze ambities kunnen realiseren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!