Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zelfstandig werkend kok FT

Werkgever:Saillant Hotel Gulpenerland
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Zelfstandig werkend kok FT

Ben jij een ervaren, gastgerichte culinair specialist? Een innovatieve en creatieve kok die mooie seizoensgebonden menu’s samenstelt? Verzorg jij graag de ultieme gastbeleving? Lees dan vooral verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een zelfstandig werkend kok die ambitieus is en passie voor de horeca heeft. Je bent standaard 1 weekenddag vrij!

Jouw rol

Als zelfstandig werkend kok ben je specifiek verantwoordelijk voor de gehele mise en place. Je ondersteunt de chef-kok bij alle dagelijkse werkzaamheden. Je bereidt de a? la carte, lunch en menu gerechten. Je adviseert collega’s en gasten over de gerechten en combinaties daarvan. Vanzelfsprekend zorg je ook voor uitmuntende hygie?ne en je bent bekend met HACCP.

Jouw profiel

Deze functie is jou op het lijf geschreven omdat:

Een afgeronde koksopleiding MBO 3/4;

Aantoonbare en relevante werkervaring in (gerenommeerde) restaurants;

Je bent enthousiast, energiek en representatief;

Je bent stressbestendig, je durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt oog voor detail;

Je beschikt over smaak-technische kwaliteiten en productkennis;

Je hebt passie voor je vak en dat straal je ook uit

Wat bieden wij

Wij bieden een aantrekkelijk marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse carrièremogelijkheden binnen de organisatie.

Je bent standaard 1 weekenddag vrij!

Saillant Hotel Gulpenerland & Saillant Collection

Saillant Hotel Gulpenerland beschikt over 36 hotelkamers en ligt aan de rand van het gezellige dorpje Gulpen. Het hotel maakt onderdeel uit van Saillant Hotels, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent ‘opmerkelijk’, ‘in het oog springend’. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Wij bieden onze gasten een bourgondisch verblijf in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Hotel Gulpenerland behoort tot de Saillant Collection, een groeiende hotelorganisatie bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 hotels in Zuid-Limburg. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met nét dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor.

Interesse?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!