Werken in de regio Maastricht

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Zelfstandig werkend kok

Werkgever:Saillant Hotel Gulpenerland
Plaats:Gulpen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Vacature zelfstandig werkend kok – Saillant Hotel Gulpenerland

Ben jij een ervaren, gastgerichte culinair specialist? Een innovatieve en creatieve kok die mooie seizoensgebonden menu’s samenstelt? Verzorg jij graag de ultieme gastbeleving?

Saillant Hotel Gulpenerland

Ee?n van onze unieke hotels is Saillant Hotel Gulpenerland, dit mooie hotel is centraal gelegen tussen Maastricht en Aken, aan de voet van de Gulpenerberg. Saillant Hotel Gulpenerland beschikt over 35 stijlvolle kamers, het culinaire restaurant Miro?, een kleine wellnessruimte en 2 stijlkamers die geschikt zijn voor zowel zakelijke als prive? bijeenkomsten. Bij Saillant Hotel Gulpenerland staan luxe, service en oog voor detail centraal, vooral in ons restaurant.

Jouw rol

Als zelfstandig werkend kok ben je specifiek verantwoordelijk voor de gehele mise en place. Je ondersteunt de chef-kok bij alle dagelijkse werkzaamheden. Je bereidt de a? la carte, lunch en menu gerechten. Je adviseert collega’s en gasten over de gerechten en combinaties daarvan. Vanzelfsprekend zorg je ook voor uitmuntende hygie?ne en je bent bekend met de HACCP.

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

  • Een afgeronde koksopleiding MBO 3/4;
  • Aantoonbare en relevante werkervaring in (gerenommeerde) restaurants;
  • Je bent enthousiast, energiek en representatief;
  • Je bent stressbestendig, je durft verantwoordelijkheid te nemen en hebt oog voor detail;
  • Je beschikt over smaak-technische kwaliteiten en productkennis;
  • Je hebt passie voor je vak en dat straal je ook uit

Wat bieden wij?

Wij bieden een marktconform salaris wat natuurlijk afhankelijk is van kennis en ervaring. Mede door onze ambities zijn er als vanzelfsprekend diverse doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.

Saillant Hotels

Saillant Hotels is een jonge, dynamische en groeiende hotelorganisatie, bestaande uit authentieke en kleinschalige hotels. Op dit moment bestaat de collectie uit 4 sfeervolle hotels in het prachtige Zuid-Limburg. De liefde voor de regio is terug te vinden in de dagelijkse operatie van de hotels. Saillant Hotels is een organisatie met een open werksfeer waarin alle collega’s zichzelf kunnen zijn en waarbij we continu vooruit willen. ‘Saillant’ betekent opmerkelijk, in het oog springend. Dit ligt ten grondslag aan onze visie. Opmerkelijk is onze opvatting van gastvrijheid: persoonlijke aandacht met ne?t dat stapje extra voor onze gasten, daar staan wij voor. Ook opmerkelijk is de beleving die wij willen bieden. Graag delen wij de liefde voor de streek met onze gasten: bourgondisch genieten in een ongedwongen setting, met niet te vergeten: aandacht voor product en kwaliteit. Oftewel: het Zuid-Limburg gevoel!

Interesse?

Solliciteer door je motivatie en CV te sturen naar Personeelszaken@SaillantHotels.eu en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Eerst meer informatie nodig? Neem dan gerust contact met Guido Goltstein op, Executive Chef bij Saillant Hotels, via G.Goltstein@SaillantHotels.eu

We kijken uit naar jouw sollicitatie!